Gál Miklós 68.000 Db részvénnyel rendelkezik . Jelenleg -6.292.000 Ft veszteségben van ő is . kb a befektetett vagyona -25%al lett kevesebb a számláján lévő egyenleg.
Másik topicba írtam hogy beszéltem ugye egy befektetői tanacsadoval! Ezt is momdta hogy ez borzasztó nagy esés a kapitalizacioban ami itt volt 2 év alatt.....
A cég tőzsdei értéke : 190.146.079.55 Ft Azaz százkilencven milliárd száznegyvenhatmillió hetvenkilencezer ötvenöt forint... Nos kinek mit mond ez az érték ? És vajon mikor számít egy kapitalizációs érték ?
Előre is köszönöm. Este nem leszek, de minden reggel vissza szoktam olvasni. Tudom, hogy nem egyszerű a kérdés, de ha leegyszerűsítem akkor egy mezei kisbefektető jelenleg azt láthatja, hogy volt egy szép nagy terv ami már láthatóan nem valósul meg- és mint kisbefektető talán elvárhatom, hogy a változások (ráadásul nem is tűnik szépnek) után hogyan VÁRJÁK és TERVEZIK az elkövetkező 1-2-3 évben a cég fejlődését és NYERESÉGÉT. Például igen rövid magyarázat volt a negatív nyereségre a félévesben ( értem én az ÉCS-t, de mennyi várható még? ) illetve a cég értéke is csökkent a félévesben- kérdés, hogy ezt hogyan tervezik? ( és nem a tőzsdei árfolyam és kapitalizáció érdekel a jelen helyzetben)
NEW OPUS GLOBAL