reméljük reméljük. de egy biztos! most a kicsiktől csavarják ki a pakkokat, ne fossatok! márciusban meg fog ez indulni. ha már eddig vártunk, el ne add! mert nézni fogsz tavasszal. Ha csak abba gondoltok bele, mennyire irrális az ár, és ezt nem cisnálhatják meg a végtelenségig ezt az esést, akkor tartod :) hajrá opus
kis nosztalgia - anno : opus kontra konzum 2018. november közepe - 540 : 270 és most forájdzsi:-) kontra opus 2020 február eleje - 540 : 270 csak nem a bét történetének 2. holdingjának előkészületei zajlanak ????:-)))) mély titkolózások közepette? " egységben az erő jeligére" zenei kíséretet az Omega biztosítja ( ...menekülj, amerre látsz...)
Én már egy éve is azt írtam, hogy szerintem a 2019-es éves jelentés lesz a vízválasztó. Sajnos a 2019-es első féléves jelentés után már egyre kétségesebb számomra, hogy egyenesbe álljon már a cég- és tisztán látszódjon, hogy fel vagy le.. Nagyon úgy tűnik számomra, hogy simán benne van még akár két év mire a kreatív könyvelés és folyamatos trükközések mögül látható lesz, hogy mi a valós és végső irány..
NEW OPUS GLOBAL