Most keresik ki volt benne a választási delegációba..(SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGBA) Mindenkinek meg volt a LEHETŐSÉGE..!!::))):::)))::))) Ott volt előttük...::)))::))):::))) ba@@@tak beleálllni!! -most meg hőbörögnek!!
ha a magyar megfelelője a kérdés, igen egyszerű: teljes szakítás a politikai múlttal ennyit tett az olasz 5csillag korrupció és "elit" ellenesség azzal együtt, h most ők is úgy néz ki beviszik a kormányba a pd-t szóval mókás grillo nem sok mindent csinált írtak egy egyszerű BALOLDALI populista programot pénzt ígértek a szegényeknek és minden nap százszor elmondták, hogy az összes politikus korrupt mindezt nulla média hátszéllel mondjuk ok a rai ott másképp működik, de ha azt veszed, hogy a media set mekkora erő, nyugodtan meg lehet itt is csinálni de grillóék bizony napi szinten járták a vidéket nézd meg a szavazás eredményét
most a momentum nagyon megerősödhetne, ha levetné magáról a budapest központú steve jobs stílust ha radikalizálódna és lenne a magyar 5csillag más útja nincs aki ezt megcsinálja tarolni fog legközelebb
Ezt én is így gondolom de Fletó, Kunhalmi és szerintem Szél is a legvégsőkig el fog menni, hogy minden tüntetést kormányellenesnek tüntessen fel és kihasználja a hülye kis politikai céljainak. Sokszor odamentek cukiskodni, kampányolni, tapsoltatni magukat. Ilyen tüntikre tök felesleges kimenni, csak a rendszer fennmaradását biztosítják vele. Azzal kéne kezdeni, hogy az egész politikai osztály visszahívását kellene követelni.
Nem várhatunk addig. A megoldás szerintem ennél egyszerűbb, azonnal el kell zárni az EU-s csapokat és akkor az marad, aki fent tudja tartani a rendszert, megtisztul magától a politika. Közben meg USA-Orosz parti indul Szíriába, ki tudja milyen következményekkel, érdemes észrevenni, hogy mennyire kis pöcs ország vagyunk.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül