itt most lesre szaladtál - algebra , analízis, geometria, logika szigorlatok indexben bepecsételve...:-)) hol a hiba matekzseni / remélem nem úgy vagy a számokkal, mint Fleto a prímekkel:-))) /? 91/106...85,8 43/93...46,2 132/2...66 :-)))) cáfold meg na csá, további kitartó munkát itt a fórumon a következő 4 évben, azért időnként aludjál is és találj magadnak egy nőt, +látod, jobb az, mint állandóan itt a rezet baszni.....
ezt nekem szánod? tehát, ha valaki az utcán köp egyet nyomsz egyet te is, mert ő is? különben hagyjuk is, írd le még, hogy te, milyen remekül élsz amúgy is azért, majd nézz körben a világban, mi az a jólét pl. rómában a tevere partján már 400 ezer euróért kapsz 40 nm-et és ez még messze nem jólét de, aki a 3 millió eurós lakásban lakik, amiből van pár száz erre, nem annyira közli ezt mindenféle idegennel ennyit akartam még mondani köszi
...egyetértek...! ...úgy vagyok az eredménnyel, - mint nagyon sokan -, hogy messze nem így gondoltuk...! ...a komplett ellenzék feladata, hogy a megoldást kitalálja (nem külön-külön, hanem EGYÜTTESEN!), - a jövőt illetően -, de sztanda-pityere...! ...ám a demokrácia kötelez...! ...azaz, aki megnyerte, had vigye...! ...csakhogy, a 2/3-ad nem eladó...! ...az úgy tűnik, - "lopott holmi" -, tessék vissza adni...! ...ha nem adják vissza, - az ellenzéknek -, valóban szükségtelen, a parlamentben "biodíszletet szervíroznia" a "lopott holmihoz"...!
na egyszer mutasd meg pubi csak egyszer én segélyen vagyok, ezt tudtam meg itt te pedig az elmúlt 3 napban lenyomtad itt legalább háromszor különben meg van akinek ez a fétise, hogy utálják
“ezt most jó szándékkal írom: rendkívül ellenszenves, hogy ide írod naponta, te mennyire jól élsz.“ Jaj. . 1. Én ezt eddig az elmúlt 8 évben kb. 5-ször írtam le. . 2. Elég durva, hogy pont te dumálsz, aki viszont, ha nem is naponta, de 2-3 naponta biztosan leírta ezt vagy hasonlót.
nem rossz lenne az úgy úriasabb másrészt, ha gyurcsány nincs bukik a kiszes? tehát egy alkalmatlan zsírdisznó párttitkárkölök van hatalmon, aki gyurcsányon kapaszkodik? így érted?
ezt most jó szándékkal írom: rendkívül ellenszenves, hogy ide írod naponta, te mennyire jól élsz. most túl azon, hogy a fizu milyen magas röptű kifejezés - bár ez is sokat elárul az emberről. olyan mint ma a repülőn, ahol azt hallottam folyamatosan, hogy olaszba. szóval, sokkal elfogadottabb lennél, ha leszoknál erről a beképzelt, önajnározó stílusról szerintem ps. okos ember nem kérkedik, főleg nem a vagyonával, de egyéb tulajdonságaival SEM ha már itt tartunk, neked van phd-d?
Megismétlem: én nem “szoptam be” semmit (a stílusod beszédes), nagyon jól élek és fogok élni ezután is (jó okom van feltételezni, hogy sokkal több, akár többszörös fizuval, mint amivel te itt tapsikolsz). Engem érdekel a társadalom, az ország sorsa, amiben élek és amiben még élni kívánok. Én egy válságot is ki fogok bírni, és azt is, amikor majd te is rájössz, hogy imádott vezéred mekkora károkat okozott.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül