ja, és sosem próbáltam daytradelni benne, csak vettem és kétszer másnap sikerült adni, az sem daytrade volt ez régen történt, egyszer 500-on vettem és másnap 620-on elvitték, és egyszer 426-on és másnap 490-en elvitték de nem is fontos ez, a lényeg, hogy nem arról van szó, hogy csőd , csak nem törődnek az árfolyammal, az pedig folyamatosan esik , de ez már az én bajom
jó, akkor megnyugtattál, hogy nem csődről van szó az astrában az, hogy ugráltam benne, természetesen az én bajom, hogy beszorultam végleg , arról is én tehetek , ez nem is volt kérdés feléd
Akkor miert kertek szamon barkit ? Hullamzik . Ha elovasod latod hogy egy naperomuves ceg kat merlegkorbe termel energiat kiszamithato nyereseggel . Az egy dontes kerdese hogy igy mennyit er . Milyen hozammal vagy a reszvenynel elegedett. Utana dontsd el mennyit er. Ezek a reszvenyek nem alkalmasak arra a skalpolasra amit probaltok vele. Arra a nagyon likvid reszvenyek alkalmasak de azert az a rulett intezmenyesitett valtozata.
hipp hopp, itt vagyok és semmit nem olvastam az astráról előzetesen, tudom, felelőtlen vagyok, csak az árfolyam hullámzása miatt kezdtem felfigyelni és kötögetni benne
Hát eddig sok jövedelmet az asztràs kollégáiddal együtt talán magatoknak teremtettek, de, hogy a kicsiket lemínuszoltátok rendesen, az biztos! Persze tudjuk: majd ezutàn, meg hosszú tàvon... Meg persze az a felelős mindenért aki kifizeti a részvény àràt.
Természetesen én is elsősorban Földvàri úr válaszàt várom, de szívesen meghallgatnám mások véleményét is, hisz a feltett kérdésed nagyon jó és tényeken alapul. A sajàt - laikus - véleményem, illetve vàlaszom az, hogy erre a "zöld" (nap, szél, geotermia, biomassza stb.) energiaforrásokra már annyian rárepültek, annyian ebből akarnak gyorsan meggazdagodni, hogy az illető hatósàgok is az ilyen-olyan szabályozó rendszereiken keresztül anyagi hasznot akarnak húzni ebből. A végeredmény pedig az lesz, hogy egyáltalán nem olcsóbb - legalábbis a felhasználók (fogyasztók) számára -, mint a hagyományos energia. Ezért a komolyabb pénzeket mozgató alapok nem ugranak az ilyen cégek papírjaiba. (Tévedés joga fenntartva!)
Tehát most az a mondás, hogy a solar 10 évre nézve egy biztos befektetés. Akkor az USA-ban miért van minden zöld energia alap a padlón? A nagy solar cégek miért vannak szétcsapva? Canadian Solar, First Solar, SunPower, Solaredge - Ezek mind 2020-as árfolyam alatt vannak. miért van így, ha olyan nagyon prosperál ez az üzlet? mindenki hülye?
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf