Úgy látom, hogy már helyreállt a rend, sőt kiírtak egy kis tájékoztató üzenetet is "A Nap Nyrt. honlapja szeptember 4-én, hétfőn délelőtt egy technikai probléma miatt néhány órán keresztül elérhetetlen volt, ezért elnézést kérünk az oldal látogatóitól."
Nagyon szep a nyilatkozat deszerintem nem a cegnek a feladata jelenleg az arfolyam befolyasolas . Vasarolunk sajat reszvenyt ha lehet. Osztalek vagy akvizicio ez mindig kerdes . Mi jelenleg a novekedesre szavaztunk.
Földvàri ùr mit szól ehhez nem tudom és őt kérdezted, nem engem. Azért leírom én mit szólok hozzà: "Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Amikor a SolServices 2017-18-ban elindult, a makrokörnyezetet alacsony infláció és áramárak jellemezték, a klímaváltozás is sokkal kevésbé volt a bőrünkön érezhető. Akkor gyakorlatilag az onshore (szárazföldi) szélenergia volt az egyetlen megfizethető megújuló technológia, Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva." 1.) Ez nem igaz! Megfizethető megújuló màr sokkal régebb óta magyarorszàgon a termàlvíz. 2.) A NAP Nyrt. nem épít erőműveket. Ez nem céljuk. Ők csak màr megépült, működő erőműveket vesznek vagy üzemeltetnek. 3.) Szolnoki vagyok, de erről a projektről életemben most hallottam először. Nagyon titokban valósítottàk meg.
"A részvényesi érték maximalizálása is az egyik legfontosabb célunk és továbbra is elkötelezettek vagyunk az osztalékfizetés mellett...Tehát alapvetően pozitívan tekintünk az az előttünk álló időszakra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy piaci kapitalizációban is mielőbb visszaköszönjön a valós cégérték." - ilyen egy share holder friendly nyilatkozat. És nem az, hogy "nekünk nincs hatásunk az árfolyamra, vagy a cégnek nem dolga foglalkozni az árfolyammal".
Nincs ezzel semmi gond, nem sértő szàndékkal írtam, hanem azt akartam mondani vele, hogy akik vakon hittek a hosszú tàvú Nap részvény befektetésükben leléptek. Most meg (Földvàri àltal ismert) zàrt körben sokat lejegyző adja. Én màr tavaly is mondtam, hogy egy ilyen illikvid xtendes mocsokban nagy tőkével ülni hosszútàv reményében öngyilkossàg. Persze akkor jött a nagy elemző, meg Te és még néhànyan akik dilettàns, komolytalan trollként könyveltetek el. Sikereidhez gratulàlok, örülök, hogy nyertél. Nem engem kàrosítottàl vele. Én is nyertem màs részvényekkel csak nem dicsekedtem harsànyan. A napban meg össztőkémhez képest csekély a kitettségem, ezért nem ugràlok, inkàbb ha lejjebb megy még veszek hozzà.
Az "Attila... szerű" emberek már rég eladták akár veszteséggel is, és június óta háromszoroztak Opusban. :) Földvári úr, amikor azt írtad, hogy gratulálsz, ha két év alatt négyszerezek máshol - utólag is köszönöm és sok sikert a vállalathoz. A kisbefektetőknek meg azt üzenem, hogy lépjenek le innen, amíg lehet. Nagy kár egyébként, mert én őszintén, tényleg hittem a Nap-ban. Sajnálom, hogy be kellett látnom, nem úgy alakul, ahogy érdemelné. De nekem legalább sikerült.
Itt nem volt IPO a naperomuves cegek vegtelenul egyszeruen szamolhatok latod a termelest es csak ertekesitesi ar a kerdes a KAT ar meg nyilvanos a kamatot kitudod szamolni a beszamolobol a regebbialtalaban NHP 2,5 % innen mar nem bonyolult matek . A fejlodeshez meg tokebevonas kell altalaban a bank 30-50 % onreszt var el . Inkabb kotvenykent viselkedik mint reszvenykent magasak a hozamok lejjebb megy alacsonyak feljebb
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf