Persze, semmi árbevétele is alig van ennek a cégnek, a nyeresége is sovány lesz, ebben a régióban nincs alternatívája az atomenergiának, ami olcsó és könyezetbarát!
Nekem is volt, de az ötszörözést, amikor kiszálltam, már ajándékként éltem meg, figyelemmel az általam "beárazott" értékre. De teremjen mindenkinek virág, nyerjetek minél többet, és szálljatok ki időben, ha tudtok. :)
Törölt felhasználó2021. 10. 25. 09:44
A tulajok az égig húzták hogy ez a drágaság igazi gyöngyszem legyen.🪓😁Nagyon izgi a műsor 😁mindjárt bejelentik hogy ezredelik.😁 Napsugár lesz az új cég neve .Tiszta top modell ez a történet .Annyira elájulok, hogy felébredtem egyből ezt a budi papírt néztem meg .😁1180 ről 9000 Ft re Apa vigyétek feljebb holnap megyek buliba .Fel kell szednem egy jó pasit 17 éves lány a tulaj jányá👯Mindjárt 18 leszek addigra a budi papírt 18000 Ft legyen hogy legyen hogy Amerikában addigra meglegyen a felhő ☁️ harcoló lakásom.Itt nem lássák ha borotvállom a mókust, 🐿️ mert már kell.sajna 🤭💓.18 vagyok ejj baszameg átveszem a céget👔 még mindig csini vagyok a nevem napsugár meg a nap is rám süt 👯☀️.Milliomos lettem .Most már 18000 a részvény ára 1180 ről ☀️.
A BÉT tényleg elmehet a sunyiba. Kicsit utánanéztem, ez egy bőven alakulóban levő valami lehet még. Minden ki van szervezve. Annyit találtam, hogy 2020-ban Söjtörön napelem parkot kezdett építeni egy Solar Kraft Kft nevezetű cég. Ez a cég 3 millió törzstőkével, egy működő vállalkozás, rendesen beadta a 2020-as beszámolóját, látszik, hogy van bevétele és működik. A Nap Zrt. honlapján ez a cég nem szerepel, de van egy üzemeltető cég, SK Repair Kft néven. Ez a cég pontosan ugyanoda van bejegyezve, mint a fenti Solar Kraft Kft, tehát a tulaj ugyanaz lehet. Ez is egy működő cég, 3 millió Ft törzstőkével. Az éves bevétele tavaly 6,5 millió Ft volt. Hát ennyi, ez így nagyon karcsú.
Törölt felhasználó2021. 10. 22. 14:16
tegnap felkeltem direkt hamarabb hogy bizhatok hatha jo ceg lesz .inkabb aludtam volna tovabb kicsit.1 orakor aludtam el .direkt beallitotam a telot hogy ebreszen a nyitas elott feloraval .fel ora mulva mar meguntam hogy ebbe nem erdemes bele tenni osszeget .En most azert dolgozok hogy amit lehet egy jo cegbe befektesek ,de ide nem fogok.
Törölt felhasználó2021. 10. 22. 14:13
Ki mer egy ilyen trutyiba bele venni .Meg semit nem bizonyitot hogy jo ceg es erdemes ebbe fektetni osszeget.itt aki mi most itt vagyunk ezt mind atgondoljuk ,mert a jovonkrol van szo .
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf