Én nem jelentgetek fel senkit, mint te, de jó lenne, ha befejeznéd a provokációt/feszkó keltést és ez már trollkodás amit művelsz! Én nem jelentgetek fel senkit, mint te! Köszi a megértésed..! Ennyi! r349
Fospapír, én már évekkel ezelőtt átmentem GSPARK-ba és nem bántam meg, ott 10mrd-ból vesznek vissza saját részvényeket, mostanában is vettem GS-t, megéri.
Persze, és majd visszamegy 400-ra, erre mindenki önkívületbe esik, a shortfólió is, meg az erste is... Ezért lelkesedjünk? Én nem tudok. Az egyetlen ami felvillanyozna, ha kivezetnék vagy valaki megvenné, esetleg az állam mégiscsak beleszállna és azért nyomják le a árfolyamot.
Vírustól függetlenül tetű cég,de azért az osztit kifizeti. Tetű a kormány is,de nagyon nagyon,ezt azért ne feledjük. Egyébként nem értem mit sirtok,a profit nőni fog,srv is beindul ....pontosan most kell tartani.
...ezek szerint virágnyelven tudatták velünk, hogy a helyzetre való tekintettel köszönjünk el a 20 Ft-tól is, még hogy elmarad a közgyűlés , b@ssz@k +, ez megint valami szarkavarás, 5G-re készülnek, de egy online közgyűlést nem tudnak összehozni, hahaha, ...érdekes, már egy tanúnak bírósági meghallgatásra p.l. nem kell elutaznia Pécsről Debrecenbe - megoldják online - totál át vagyunk verve!!! ( ...tegnap volt némi fölpattanás , rögtön vissza kellett húzni...) és ezen az egész káoszon ez a tetű cég szedi + legjobban magát
Mtelekom