rubini

Regisztráció: 2018-10-31 16:55:25

Hozzászólások száma: 364

Utolsó hozzászólás: 2020-02-26 19:56


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-05-30 09:03-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-10-03 08:55-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-02-01 10:18-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Mtelekom szerda, 19:56
Amennyiben 400 alá már nem tér vissza, 600 fölötti árfolyam is könnyedén elérhető lesz.
Mtelekom szerda, 19:50

Telekom technikai képe (néhány hétre) azt mutatja, hogy a napokban még picivel 430-fölé vissza térhet, de onnan újra lefordul és beközelíti a 400- as szintet. Elvileg innen ismét fölfele indul minimum egy korrekció erejéig 430-440 környékére. Hetek kérdése csak és egy új irányba fog indulni amiben 1-3 évig fog tartózkodni, csak remélni lehet, hogy ez az új irány nem lefele lesz.
Jó kereskedést!
Mtelekom szerda, 14:58
Az a baj, hogy amikor nem dörren fegyver a fronton, akkor a katonák hajlamosak elfelejtkezni arról, hogy ellenségük is van.... így könnyebben levadászhatóak.... szinte felkínálják magukat, főleg akkor ha ennek egy kellemes nyugtató "zene" is aláfest......
Mtelekom szerda, 14:47
Ne is töröld ki az emlékeidből....
Mtelekom szerda, 14:38

De csak a korrekció miatt "330-332 a minimum szintje" ez még most sem változott.....
Hosszabb távon 5-600/eur vagy még több.......
Mtelekom szerda, 14:14

Élesedik a verseny, csökken a távolság a forint és az mtelekom árfolyama között.....
Szép csendesen egálba kerülnek.... (így néz ki az évszázad üzlete.....)
A telekom sztori a lejes megfigyelőrendszer kiépítéséről szól. Az állam látni akar mindent, így lesz egy állam által vezérelt szolgáltató.  Nagyvállalatokat, konkurenseket, képbe nem illő magánszemélyekről gyűjthetnek be bármilyen információt, amellyel bárkit felemelhetnek vagy teljesen megsemmisíthetnek ha azt a hatalom éppen úgy látja jónak.
Ez az átalakulás zajlik jelenleg a telekom körül, rossz nyelvek szerint egy új diktatúra kiépítése folyik az országban.
Mtelekom szerda, 07:55
Végre valaki.....+
Mtelekom szerda, 07:38
Jó lesz ez, vegyétek ameddig még diszkonton forog.......
Mtelekom szerda, 07:36
Na! Mi történt az évszázad legnagyobb üzletével......
Mtelekom kedd, 13:31

Rendkívüli tájékoztató!
Ezúton tájékoztatom a hóembert, hogy a hét első napján andare minden rendkívüli kedvességét kiosztotta, így kérem ennek tudatában hozza nyilvánosságra további gondolatait....
Mtelekom kedd, 06:51
Az ár nem lényeges, sokkal fontosabb, hogy mi maradt a zsebekben........
Mtelekom kedd, 05:42

Minden napra jut valami amit estére mindig másképpen csinálnák, így melléfogás/hiba is akad bőven, minden nap. Soha nem követek el olyan hibát amit nem tudok gyorsan kijavítani, így nagyon nem is ér váratlanul semmi.
Hosszú távon:
Dél amerikai kötvényekkel jelenleg is veszteségben ülök... hiába a magas hozam a saját devizájuk gyengülése ledarálja a hozamot.
Argentin kötvények 16% kispadon, az argentin állam, ezek kifizetését felfüggesztette, ez engem is érintett úgy rendesen.
Kb. úgy vagyok ezzel mit ti a telekommal, bizakodm, hogy a kedvezőtlen környezet változni fog ott is.
Az össz kép (befektetési portfolió) továbbra is jó képet mutat, de az öröm az soha nem lehet felhőtlen, mindig van olyan negatívum ami nem illik bele a képbe.
Mtelekom kedd, 05:06
Szeretem a tavaszt!   Nem jönne vissza akkor a hóember mitől tudna csöpögni.......... 
Mtelekom hétfő, 21:04

2016 októberében (talán van olyan aki még emlékszik erre) két befektetési alapot ajánlottam nektek, amikbe én is fektettem, még azt is felajánlottam, hogy osztrák tbsz,-számla nyitásában is tudok segíteni akit ez érdekel... mondanom sem kell, hogy senkit nem érdekelt...
Az idő múlik a pénz dolgozik... az egyik alap azóta több mint 3x-os értéken forog (orosz) a másik is majdnem duplán forog azóta..... (euró/usd elszámolás)
Ez csak úgy eszembe jutott....
Mtelekom hétfő, 20:35

A telekom nem rossz cég és nagyon alulértékelt, köszönhetően a jelenlegi politikai elit rombolásának.
Mindenkinek meg kell hoznia saját döntését, hogy képes-e várni addig ameddig ezt a politikai elitet eltakarítják és akkor minden újra normális mederbe kerül,  ha nem képes akkor meg kell válni a telekomtól és minden magyar pénzügyhöz kapcsolódó eszköztől, tevékenységtől.
Ahogy mondtam kb. 2-évvel ezelőtt a nagy bajok "2020-21-ben fognak kezdődni" ez az idő elérkezett és minden úgy működik, ahogyan akkor láttam, ez most sem változott.
A magyar tőzsde iszonyatosan alulértékelt, gondolok itt a nagyokra otp. ricsi, mol telekom, stb. Abban is biztos vagyok, hogy amennyiben 2022-ben eltakarítják az útból ezt a poiac romboló kormány a magyar cégek újra többszörözni fogják értéküket, ahogy történt ez a 2002-es fidesz bukásánál is, csak ez a nagyobb lemaradás miatt sokkal erőteljesebb, látványosabb lesz.
Talán a chartban ez a buka már látható egy kicsit, de ne igyunk előre a "hóember" bőrére....
Mtelekom hétfő, 20:17

Gondold el mi lenne ha nem dobnák csontot a hóembernek... vajon mi a faxal tudna foglalkozni?
Látod mennyire figyelek mindenkire, hogy képességeihez illő foglalatosságot /jutalom falatot (jutit) adjak....
Mtelekom hétfő, 17:49

Tibor te egy jó ember lehetsz, soha nem bíráltál minősítettél...
Legalább az legyen furcsa neked, hogy amikor andare megjelenik akkor a többség az mindig rábaxik....
felejtsd el a forintot és minden magyar befektetést.........
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 13:36
"Egy román lei 70.35 forint.
Egy lengyel zloty 78.85 forint.
Egy bolgár leva 172.70 forint.
Egyetlen példát hoznék, hogy honnan hová jutottunk. Mi magyarok, a nagy nemzeti sikereink közepette. 1979-ben voltam Lengyelországban. Akkor egy zloty kb. 0.70 forint volt. A fizetésem szakmunkásként pesten 13.000/hó volt akkor. Aztán voltam 83-ban akkor olyan 1-2 forint közt volt a zloty. egy repcsijegy MALÉV gépen 1100 oda-vissza. Igaz akkor elég nagy gebasz volt gazdaságilag épp a lengyeleknél. De a pevex boltban pár dolcsiért elég szépen belehetett vásárolni, igaz szinte csak ott. Ma, itt a jelenben 78.85 forintot adunk egy zlotyért. Fiam a napokban volt Romániában. Egy múzeumbelépő 2 lei. 141 forint. A pesti Szépművészetibe egy jegy 3200 forint :D A bolt olcsóbb mint nálunk. És csak halkan mondom már jobban élnek ott mint itt az emberek. Egy másik barátom, a müncheni a bécsi karácsonyi vásárban volt a napokban. Aztán meg a Vörösmarty térin. A budapesti karácsonyi vásár Európa legdrágább vására. Közben olvastam is. A bérek majd mindenhol jobbak mint nálunk. Tényleg dübörgünk? Tényleg ennyire sikeresek vagyunk? Egy bolgár leváért 173 forintot adunk. 173 forintot vágod? És direkt nem az eurót a dollárt hoztam, hanem a velünk egy szinten lévőket. A volt szoci tábort. Vagyis lófütyit vagyunk itt bárkivel is egy szinten. Lent vagyunk a gödör alján bazdmeg. A gödör alján, és akkor még az ország mentális agyrohadását nem is említettem, mert az egy külön poszt lesz. Épp ma baszták fel rendesen a kis buksimat a történések. Úgy, hogy megyek és megírom hol tart az ország a mentális agyrohadásban. Abban már a gödör alján ásunk csak szólok."
Mtelekom hétfő, 11:12
Kipcsakok! Jól indult ez a hét is.... a jómadár csendesen mosolyog...... (most jön az, hogy az utolsó bőrt is lenyúzom a hóemberről)
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek