Azert itt van a dec.19 chart is; szepen csinalja az akkori projekciot.
Most korrekcios a-b-c mozgasban lehetunk, talan kesz a (b), egy flat korrekcioban.
Es ha jol nezem, meg egy visszateszt-el 20.000 korulre, nos, azzal sokkal szebben nezne ki.
A bull trednet most zavarja, hogy az olaj tultermeles meg tart. Januar 1-tol az OPEC-nemOPEC korlatozasnak be kell indulnia. Addig a keszletek nottek es nonek; dehat januartol mar csokkenni kell a kitermelesnek.
Ezt a pasast itt (Zágráb) akkor se vették komolyan amikor pozícióban volt...mint magán senki azt nyilatkozik amit akar...valószínűleg azoknak tetszik az ilyen hír akik lemaradtak valamiről...
Egy ilyen nyilatkozat csak erősiti a jelenlegi kormány döntését..(mintha Bokros Lajos otthon nyilatkozna,hogy a paksi bővitést ellenzi) :)
Azért tényleg kíváncsian várom, hogy miből szeretné megvenni a horvát állam. A szíriai olajmezők azért most nem annyira kelendőek. Elég bizonytalannak látszik a dolog, azért is lehet mindenféle híreket bedobni. Úgy tűnik, a hírtv elég görbe utakra lép a jövőben...
közben megtaláltam a horvát esti hírlap cikkét, amit a hírtévében is lobogtattak link
beletört a szemem, mire az orosztudásommal kiolvastam, de ez egy kicseszett kispadról való ellenzéki lamentálás a lehetőségekkel kapcsolatban, kábé mint amikor valamelyik itthoni törpeellenzék síkraszáll meg ellenzi a fasztudjamit
"A volt horvát pénzügyminiszter" , ki a f@szt érdekel ? :))
Random Capital így látja
"MOL volt a sztár a tegnapi kereskedésben. Eljöttek érte a nemzetközi alapok, lokális tetőre emelték az olajpapír árfolyamát, tetszik a befektetőknek az INA cirkusz végének lehetősége. 20800 forintos záró, a lokális csúcs! ++ "
Sejtettem, hogy megjelenik egy ellentétes info - miután mindenki bevásárolt...
Én csak két balunyit vettem.
A cikk 8.20-nál esésről beszél, valóságban emelkedés van Brentnél: link
ez minden bizonnyal egy nagyon nagy horderejű hír, a hírtv volt az egyedüli, ahol megjelent lapszemleként, forrásmegjelölés nélkül, a címben a pénzügyminiszterre, a cikkben a VOLT pénzügyminiszterre hivatkozva
az egész a klikkvadász ordas kamuújságírás iskolapéldája. de egy mai felnőtt netezőnek ezért is felelőssége, hogy utánajárjon, hogy amit olvas, az mennyire hiteles
Nem akarják visszavásárolni az INA-t
NT, 2016. december 29., csütörtök 08:13, frissítve: csütörtök 08:18
A horvát pénzügyminiszter szerint a Mol kereskedelmi céggé alakította az INA-t, ezért azt nem akarják visszavásárolni a magyar olajipari cégtől. Nagy-Britanniában vizsgálják a nukleáris létesítményeket működését felügyelő irodát. Mézeskalács és lazac volt a fogás a külföldi missziót teljesítő cseh katonák karácsonyi asztalán. Külföldi lapszemle.
A volt horvát pénzügyminiszter ellenzi az INA visszavásárlását a Moltól. A szociáldemokrata Boris Lalovac szerint a jelenlegi horvát kormánynak nincs elképzelése arról, hogy mekkora összeggel és milyen stratégiával szeretne beleszállni az üzletbe. Lalovac úgy fogalmazott, hogy a Mol kereskedelmi vállalattá alakította az INA-t, ezért felvetődik a kérdés, hogy a horvát állam miért venne meg egy kereskedelmi céget. A volt horvát pénzügyminiszter szerint a visszavásárlás után fel kellene tőkésíteni az INA-t, ezt viszont nem lehet megtenni az Európai Bizottság kihagyásával, mert a feltőkésítés állami támogatásnak minősül.
Hogy megváltozott az élet, hogy nem azt kell lesni hogy vajon visszaesik-e megint 13K-ról vagy sem.
Már csak megfigyelek, túl gyors ez az emelkedés egy ideje.
Az egész BÉT beleesett a már sosem eshetünk, itt minden a csillagos égig fog emelkedni eufóriába.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.