Az INA vasarlas napjan jutott eszembe, miota dolgozhattak ezen a projekten a ket orszag pol elitjei, hogy budacash, questor hijan, hogyan pozicionaljak a lenyult eu penzek hitelesseget, ha veletlenul baul utne ki a 18 as valsztas. Mert akkor a pol elit nehany emberere emlekezve a tollasodast "jol befektettem" szoveggel az erdeklodest le hesen csititani. Es most jon Lajostol a kavaras, a mol ahol ugye kurmanyunk is jelen van minden szekertolojaval, ne legyen mar olyan sima az emelkedes, ami 17 k tol jol lathato. A meredksegre gondolok. Mi csak lesunk a fejunkbol es csak arrol fogunk valamit is megtudni amit szabad, vagy meg azt sem.En kevessel es regrol vagyok benne es orulokis a torteneseknek. Itt minden egy kezben van.89 korul ugy is nyilatkozott a vezeto "olyanez mint egy nagyvallalatot igazgatni". ES igaza van. Egyebirant szorgalmas olvasoja vagyok a forumnak. Minden forumozonak BUEK es sikeres kereskedest,
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.