Hamarabb beálltak azok akik 11990-n álltak melletted valamint ők nem 11990-t hanem mondjuk 12000-t adtak volna érte, s ők akkor előrébb lépnek.
Egyszerű példa:
Van eladnivaló 3db 11980-n, 2db 11990-n, vevő pedig 3 db 12000-n, 1 db 11990-n, akkor 1db vevő nem fog kapni 11990-n, hiába a vége 11990. Mások többet is adtak volna érte, s az más dolog hogy a sok eladó mégis lehúzta.
Én se kaptam Ricsiben mert szerencsétlen módon az utolsó módosításommal 3930-t adtam meg 17.04.30 körül, s a záró is annyi lett, 15K-val vételen. 3926 volt az indi mikor beírtam a 3930-t hogy biztosan kapjak. Ha 3931-re állok be, kapom a papírt.
Voltan már részem ilyen kritikus időbe-
-Vissza vételem "SIKERÁLT"
MINEK KÖSZÖNHETEM??
IGAZ TELEFONOS KÖTÉS VOLT OTT RUGALMASABBAK-
Van-e a CÉGNÉL BENT SZABAD RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ RÉSZVÉNYE EBBŐL- NEKEM IS AZT MONDÁK*
Nem kötelesek vissza venni-
De elmondták(AMI NEM KÖTELEZŐ VELEM MEGOSZTANI) Utólag volt nekik rv-ük EBBŐL**
TUDJAM BE SZERENCSÉNEK-
JÖTT A HAJBÓKOLÁS- RÉSZEMRŐL
Ez kb olyan, amikor a boltban az előtted állók megveszik a terméket, neked már nem jut.
Legközelebb ha biztosra akarsz menni magasabb vételi árat adjál meg, mint az indikativ ár. Akkor kaptad volna meg tegnap, ha több vevő lett volna 11990-es indikativ árnál , mint vevő. Persze ezt nehéz meghatározni, ezért magasabb vételi árat kell írni. Tehát, ha 11995, vagy ennél magasabb vételi árat adtál volna meg, akkor biztosan megkaptad volna 11990-ért.
ha több pakkod van és bukó összességében és mindig az alsók nyerők...(mind pl nálam Molban) akkor az egészet, az összeset nézed akaratlanul is....ez még egy plusz nehézség bent...Ha csak ez a nyerő pakkom lett volna tuti lezárom 400-on pont úgy ahogy Zsolti is lezárta....csak nekem van még 13190-ről is (ez a legmagasabb) a hitelesek pedig 13 alattról vannak
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.