Szerintem lezárták a legtöbb rv-t, amit zárniuk kellett, minek vártak volna tovább, nyilván ők is tudták, hogy nem lesznek éveik a zárásra. Persze nem ömlesztettek, de szépen kiszórtak mindent. Továbbá szerintem nem is volt túl sok Mol-longjuk, az utóbbi időben eleve minden brokicég leépítette a Mol pozikat, a BC meg szerintem inkább shortolt, aminek a zárása 24-én meg is látszott. Biztos fog még esni, simán benne van a 11.800-750, de nem lennék meglepve, ha csak egy kicsit játszana 12 alatt, utána meg menne feljebb, én rövid távon a 12,0-12,5 közötti sávozást várom, amíg nem jön valami jó hír.
...azért az mekkora flash lenne, ha megegyezne az oroszokkal és a DEA-ból megvenné azokat a részeket amikért sírnak...(vagy amik előnyösek 1-2 mrd dollárért...) ;)
Akkor viszont a BC miatt esett és még eshet is pár napig a napigazdaság szerint napok kérdése és lezárják a nyitott pozikat.
"Megkezdődött a határidős pozíciók zárása a Buda-Cashnél. Pénteken a határidős BUX és határidős részvények piacán számoltak be a brókerek olyan eladásokról, amelyek a Buda-Cashez köthetők. A BUX pénteki gyengülésében is szerepet játszott, hogy a brókercég szerződött finanszírozó partnere (akinél a határidős pozíciók fedezetét képező részvények vannak) az ilyenkor szokásos gyakorlatnak megfelelően az azonnali piacon adott el nagyobb mennyiségű Mol-, Magyar Telekom- és OTP-részvényt. A pozíciózárásokhoz köthető OTP-forgalom információink szerint meghaladta a százezer darabot. Windisch László MNB-alelnök ezzel kapcsolatban elmondta, a felügyeleti biztos saját hatáskörben is zárhat pozíciókat, de ha felszámolás indul a brókercéggel szemben, akkor ezeket automatikusan lezárják. Az alelnök szerint a felszámolási eljárás már csak napok kérdése, így néhány napon belül lezárják a nyitott pozíciókat is."
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.