Én is úgy gondolom,hogy lesz ez még fentebb,máskülönben nem tartogatnám a 13800-as pakkom.De,hogy hol lesz az alja 10,9 vagy 8 ezren arról fogalmam sincs.És másokkal ellentétben nem örülök ha esik,mert már nincs pénzem bővíteni meglévő pakkom.Így egyenlőre csak mozizok! :(
Ahogy az elején rádobtak néhány k-s pakkot a vevőkre illetve betették810 re a nagy pakkot azóta elfogyott a forgalom. Most lehet kiveszik az eladási pakkokat hogy szegény kisbüfik kezdjenek újra reménykedni...
reméltem hogy a héten fordítanak a játékukon de egyelőre nem úgy tűnk....
na ja ez az átbaxósdi. Csak van amikor nem az lesz :)
Hogy honnan van? Vettek pénteken pl :)
Egyébként már csak az nem vett aki nem akart, annyit mazsolázott 11K környékén az árfolyam.
azt hagyjuk ki a számításból, h ez a bét már nem az a bét, ahol mol elmehetett 30k-ig...ez az a bét, ahol ha törné csökkenő trendet mol, már annak örülni kellene... ide jutottunk...
Azért szerintem ha csak sima eladás lenne, akkor már a kereskedés első perceiben nem dobnak be egy 8,2K pakkot ...igaz most már csak 5,2K lett.És azóta is ott figyel 10810-en. Szóval itt inkább az elbizonytalanítás a cél. Ugyanakkor ezt az eladási nyomást valamilyen eszközzel fent tudják tartani...
de hát nem igaz h nem találnának rá jobb megoldást mint adni a bóvli béten gyakorlatilag mindenkori aljon...(leszámítva a legalját) megvenné lehet a mol is v a kormány is ha felajánlanák ezen az árfolyamon...
Szvsz likviditási problémák és az alacsony olajár miatt a Dana és a Crescent Petroleum is teljesen kiszáll a MOL-ból.Ez folyamatos eladói nyomást okoz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.