kényszerből...de igazából már nem is kereskedek....csak amit eladtam visszaveszem ha lejjebb megy...meg néha veszek napira ami szintén rajtam szokott maradni....annyira durván hittem ebbe a rohadék molba....tévedtem....mindegy még azért nem oly rossz az átlagom ha megindulna....a saját pakkok 13300 már nyerők....a hitelesek meg sávosan vannak....12200 tól lefelé....
Én nem mondok semmit, csak spekázok, a spekára van egy vész forgatókönyvem, meg egy pozitív. Hogy is mondhatnék bármit is, de azt tudom, hogy a tapasztalat mindennél többet ér. Most 11 ezr volt a célom. Elérte adtam, mivel adtam el belőle a pozicióm sokat javult, ami eleve nem is volt rossz, de ez pillanatnyi helyzet, lehet, hogy záróban még jobb lesz, de lehet, hogy nem. Ahhoz fogok igazodni. Józanul gondolkodom, ha tegnap megöntik a parasztnak 800-ról 605-ig, akkor hogy is merné ma venni 11 ezer felett.... ezért adtam. Ez nem TA nem funda, csak józan ész. Lehet ,hogy átmegy 11 ezren másodszor vagy harmadszor, de elsőre nem hittem benne.
eladtam 338-on hitelre volt 5000 db 1000 db régebbről a többi péntekről...elkapkodtam....nem tudok már jól ítélni, képtelen vagyok lekereskedni ami folyik a béten...egyszerűen nem érzem és olyan súlya van már pszichésen egy bef hiteles pozinak hét napos esésnél h adsz mindent amit tudsz....most a telkot tudtam elsőnek zárni....sajnos...nincs szerencsém se....nagyon jól csinálják...a PROFIK PROFIAI....nem tudom kik csinálják...de nagyon tudnak....
Emlékszel mit írtam neked múlt héten: Ha leteszik egy nagyon jó árra, akkor arra visszajárnak, mint a keselyű, egészen addig amíg fel nem falják az egészet. Emlékezz a telóra 300 alatt hetekig marcangolták. Ez van most a mol-lal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.