Drukkolok Gezzza! Most láttam csak hogy eladtad.. Nem kis bátorság kell hozzá,pláne újra visszaszállni. Azt hittem először hogy csak a felét adtad el,a másikat meg alacsonyabb szintről veszed vissza. Reméljük a legjobbakat! Muki tényleg idegőrlő a helyzet,de semmi sem tart örökké..ez az esés sem.
De magyarázd meg miért rossz ez ennyire a molnak, hogy fele az olajár???
Ha tartalékolja az olajkészleteit(nem érdeke, hogy olcsón adja a készletét) és olcsón vásáról az miért lenne neki rossz, pont az ellenkezője!!!
De jó, hogy mindenki ennyire képbe van:-))
De magyarázd meg miért rossz ez ennyire a molnak, hogy fele az olajár???
Ha tartalékolja az olajkészleteit(nem érdeke, hogy olcsón adja a készletét) és olcsón vásáról az miért lenne neki rossz, pont az ellenkezője!!!
De jó, hogy mindenki ennyire képbe van:-))
hagyjuk már ezt a közvetlen napi kapcsolat keresést az olajjal. Ezenkívül a WTI tavaly nyár elején 107 dollár volt, ebben a pillanatban 48 dollár. Nyár elején a mol 13k volt, jó lett volna, ha követi az olajár változását és több mint lefeleződik az értéke?
Bár igazából senki semmi értelmes választ nem írt!
Azért ez, hogy az olaj 4-5% plusz, mol majdnem 3% mínusz, és a héten 10%-ot esett a semmire, elgondolkodtató, hogy erre már momentán magyarázat sincs!!!!
Akkor mégis, hogyan?Ki tud ezen a szinten adni és miért???
Kérdések és kérdések, de normális magyarázata 0, meddig várjunk a csodára, mert itt már csak a csodaaaa segít!!!!!!!
Azért ez, hogy az olaj 4-5% plusz, mol majdnem 3% mínusz, és a héten 10%-ot esett a semmire, elgondolkodtató, hogy erre már momentán magyarázat sincs!!!!
Kérdések és kérdések, de normális magyarázata 0, meddig várjunk a csodára, mert itt már csak a csodaaaa segít!!!!!!!
egyetértek veled....durva és hihetetlen...elképzelhető esetleg h valamit bejelentenek...? ráadásul a TVK-s hírt is a héten jelentették be az sem negatív....én sem értem h miért adják ennyire...oké spekából de a 13ról-11-re nem elég...?
főleg a páromnak van sok éves (min 5-7 év) kapcsolata az erstevel (nekem közvetettebb). Nyugodtan állíthatom a kényelmes-lustaság a döntő motívum, amiért még egyáltalán van ez a kapcsolat. A tőzsdei kereskedés napi tapasztalatát azt első kézből mondhatom, szummázva gyenge szolgáltatás és a drágábbak közé tartozik.
A xetra átállást ne is emlegesd.
Van még egy pár "hazai" bankkal kapcsolatunk (örömömre az ING dolgaim február végén befejeződnek), ott is akadnak időnként bökkenők, de az erste a lista végén küzdi magát. Főleg, hogy van összehasonlítási lehetőségem amerikai broker cégge(k)l, felületükkel, a mögötte álló bank(ok)kal. (pl a help-et mailon, a felületen, chat módon, üzenetben, telefonon egyből elérhetem őket és még reagálnak is használható módon)
az pedig, hogy drágák, tényleg nem számít. A jó mester, a jó árut meg kell fizetni. Viszont olyan is van, hogy egy kontár kér sokat, vagy szar az áru, mégis drága. Nekem ilyen az Erste Bank. Lehet, hogy tévedek. Én így látom. Viszont a döntés is az én kezemben van. Így az is előfordulhat, hogy hibásan döntök. Ügyfele akkor sem vagyok -és leszek- egy általam sunyi, hiteltelen banknak :) (akkor sem, ha ez tévedésen alapul) (de olyan szinten utálom őket, hogy időnként jelentkezik egy bróker csapat, aki ajánlatokat tesz. És -nálam- szerencsétlenségükre az ERSTE-re hivatkoznak, mint háttér bank. :D Csórikám sosem érti meg, amikor közlöm, hogy ha Erste, akkor nem kívánok semmilyen formában még ajánlatot sem meghallgatni... Ennyi. Kis ember bosszúja? Lehet. De legalább élvezem.)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.