14160 volt az átlagom,eladtam 11250en,11200n meg 11000en sávosan,és visszavettem 10600on!100ft a munkadíj.14100ből kivonom a nyereséget az 13800!ennyi...
En is gondolkodtam a napokban hasonlo megoldason, de egyszeruen nem mertem meglepni, azt lattam a szektortarsak jelentos up, az olaj talan az aljan,de egyenlore nem esik, a fundas hirek inkabb jok draga forint tvk sziszeki finomito, egyszeruen nem ertem mi folyik itt. Meg egy korrekciora sem futja. Nem igazan szoktam dt-elni, penteken minden vastagon zold mondom megprobalom kivettem vert izzadva 5500 ft-ot olyan 'technikaval' melytol ova int mindenki aki ert hozza egy kicsit. Nincs tampont a hirekbe szoval tenyleg erthetetlen
Vissza kéne jönnie 11kig minimum!10%ot esett 1hét alatt a semmire!
Mzs ha nem ír,nem veszem vissza egyébként!Valahogy nekem mindig kell 1hajszálnyi lökés,hogy lépjek!lejött az átlagom így 13800ra!
Ja bocs es ha van szabad penz amit epp nem mukodtetsz, lehet-e naluk befektetesi jegyet venni? (Questornal pl van egy kurazsinak nevezett bef jegy mely barmikor kereskedheto nincs koltsege, tehat akar az nap is eladhatom amelyik nap vettem. Persze vannak egyeb lehetosegek is
Accept, az irasodbol az derul ki, hogy ha van tbsz szla melyen a penz rv-ben van, az is szabadon mozgathato penzintezetek kozott, jol ertelmezem? A randomnal a valos ideju arfolyamert kernek penzt, tehat alapban kesleltetett arfolyamot adnak? Mekkorak a random kotesi dijai? Mikor kell egy nap legkesobb zarni a dt poziciot. (Questornal pl 16-48) ha valaszolnal nagyon megkoszonnem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.