Mikor lenne ez az oszti fizetés ? lehet, hogy benne van a sorok között, de pillanatnyilag nem vagyok túl jó kedvemben és dolgoznom is kell közben .., kszi a választ !
Az a kijelentés, hogy van tér egy rendkívüli osztalék kifizetésére önmagában nem feltétlen pozitív! Ha alacsony a ROE akkor nagyobb hányadot fog a nyereségből osztalékra fizetni de ez ronthatja az árfolyamot! Persze mutyiéknál nem játszik a közgazdaságtan!
Bár az eladósodottsági ráta enyhén emelkedett a harmadik negyedévhez képest a MOL-nál, ez így is jóval a 30-40%-os komfortzóna alatt van - jegyzi meg a gyorsjelentés kapcsán az Equilor elemzője. Az osztalék esetében 450 forintra számít, bár hozzáteszi, az idei 110 ezer hordós kitermelési cél és a nagyjából szinten maradó beruházási tervek mellett (akvizíció nélkül) bőven van tér egy rendkívüli osztalék kifizetésére is.
figyu, hahó! ez a tőzsde!
én csak azt írom le, amit a charton látok...ha vennéd a fáradtságot és te is megnéznéd ugyanezt látnád...nem attól fog emelkedni, mert homokba dugod a fejed.
én várok vmit, ami vagy eljön vagy nem...
de csak azért, mert vennék a te beker árad alatt, ne legyek már ellenség...
továbbra is: béke...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.