Az Egis azért túlzás hogy bivalyerős. Alig van benne forgalom a többi nagy részvényhez képest. Kevéssel lehet tartani és bedönteni is. De felőlem szaggathatja már a 20K-t a Mol :)
Kizárt dolognak tartom (amitől függetlenül persze megtörténhet), most néztem éppen bivalyerő van Egiszkében. ha ilyen erő lenne Mollyban, akkor az 20K-s sávot szaggatná ..
Nem is olyan rossz a mol-tól? Ha jól számoltam kb 6,87% saját tőke arányos nyereséget produkált 2012-ben! Ha 2013-ban is csak ennyit tud akkor inkább fizesse ki az 1700Ft-ot osztalékként majd találok hozzá jobb befektetést.
Hát igen, mert akkorra döntik el, hogy most jó is vagy nem jó a gyj. Szerintem benne van, hogy ha elkezdik emésztgetni a dolgot akkor rájönnek, hogy ez nem is olyan rossz a moltól...
:) Most már nem ott van az árfolyam hogy látható legyen, de amikor beírtam akkor vészesen közeledett. Kint látom már kis öröm is van, csak még nem tudom mire. Viszont az nekünk is jó :)
Igen, igaz. Én még annyit figyeltem meg - persze lehet, hogy nem igaz - hogy sokszor egy nap csúszással reagálnak le egy gyorsjelentést otiban vagy molban. Talán az lehet az oka, hogy az alapoknál idő amíg összeülnek az nagyfejűek és meghoznak egy döntést, így aznap még nem is jelennek meg eladóként vagy vevőként a piacon.
Ebben részben igazad van, ám a brokik az amcsi nyitásra érnek be a tőzsdékre, és akkor kezdenek fullra kereskedni, ezért szokott fél 4 körül nagyobb mozgolódás jönni. Tehát addig csak a nagyon fanatikusok tőzsdéznek, az amerikai nagyok az amcsi tőzsde nyitással kezdenek. A nyitás mindig meglátszik, mind az ajánlati, mind az eladási oldalon nagyobb pakkok jelennek meg olyankor.
Miért várnának fél 4-ig? Ott most van reggel fél hét. A többség azért nem éjszakázik, reggel felkelnek, és ki-ki vérmérséklete szerint tájékozódik, és meghoz egy döntést. Ezekben a kora délutáni órákban már ők is játszanak.
Bocsi, elmerültem a lapcsánka (tócsni, cicege) sütés gyönyörében. A konyhában a térdemen a LapTop.
OTP, mert, ha Ukrajnában is beindul az áruhitelezés, mint ami most hajtja az árfolyamot oroszleány reációban.
EPS 800ft-rs ugorhat, 8x=........
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.