Csak az a baj,hogy nem latunk a jövőbe. Mennyit esik? Volt hogy 6 % minusz utan dobtam és onnan fordult. A visszavét nem jött össze... Szíria nélküli eredmény és a nettó eladosodottsag csokkent. Valoban nem jo, de azert nem siralmas.
Hát jó, első felindulásból mondtam, majd meglátom még, attól függ, hogy hol nyit, vagy hogy milyen lesz a tendencia... ha nagyon elkezdik dobálni a nagybüfik, akkor eladom én is, max visszaveszem olcsóbban. izgalmas nap lesz, az biztos...
eladok ma mindent, és többé vissza sem nézek... ez trágya gyj.... kíváncsi leszek hol nyit... életemben nem bántam meg még így valamit, mint ezt a rohadt mol vételt...
Az a baj ezzel a zárással, hogy még ha brutál jót is jelentene, még akkor is max 18k közelébe tudna emelkedni... aztán megint lesüppedne... rettegek a holnaptól, ezek után gondold el mi lesz, ha rosszat jelent! Mollykán egy brutál jó kutatási-fúrási eredmény tudna segíteni szerintem. Pl. az ománi blokk próbafúrásainak sikere tudna dobni az árfolyamon, de annak az eredményére még várnunk kell...
A MOL a jó nemzetközi hangulattal szemben mozgott ma, és végül 1,5 százalékos veszteséggel tért nyugovóra. Az olajmulti február 26-án hajnalban teszi közzé negyedéves gyorsjelentését, melyben a főbb profitsorokon jelentősebb növekedésről számolhat be. A mai esést is annak a számlájára írhatjuk, hogy egyes befektetők zárták pozíciójukat, hogy ne üljenek a pozícióban, amikor kijön a jelentés.
Április, július 3430-as OTP-m 2x volt.
Ha vissza lehetne forgatni az idő kerekét, a DigiPassomat összetörném, és csak az S&P-t figyelve hátradőlve nyugtáznám a dolgokat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.