Amúgy mindegy, mert csak esni fog ez a szar ..., még nem kezdődött el a nagyok csereberéje, jelenleg csak kicsik vannak, az meg ugye semmi és lecsorgást idéz elő ...
Törölt felhasználó2013. 02. 01. 09:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha vkinek forexpros van, akkor az átlagot mutat, azaz a vételi és eladási ár átlagát... ebből máris tud következtetni
Törölt felhasználó2013. 02. 01. 09:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 02. 01. 09:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Egy idióta beállt eladásra 450-el, holott a legjobb vétel 550 ...
okok. de 2014-ben vannak a választások is, és ha teszem azt elvesztik, akkor az új kormány lehet, hogy eltörli ezeket az intézkedéseket ( sőt szerintem biztos ), tehát ez megint egy vagylagos dolog. de igazad van, ez meg elbizonytalaníthatja a befektetőket.
Lázár: tovább kell csökkenteni az áram és a gáz árát
2013. január 31. | 21:54
2014 nyarára az áram és a gáz árának legalább 30 százalékkal kell csökkennie - mondta a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a Csongrád megyei település faluházában rendezett fórumon
Ricsinél is átment a 21 naposon és leszúrt a bolli alsó száráig, de ott valszeg visszapattan (tegnap esti záró pillanatok legalábbis erre utalnak), szóval Molly sztem könnyen megcsúszhat a bolli alja felé ..
U.ez volt velem is, 19k-ra állitottam délelött azt hittem felrántják majd, aztán nem voltam gépközelben, persze nem ment el. Én is ugyanigy vagyok ezzel, ezért nem tudom mit csinäljak, sokszor volt már velem olyan, hogy eladtam a papírt, és az rögtön utána megindult fel, és a guta ütött meg...
Gondolkodtam azon ,hogy eladom, de nem teljesült a megbízásom.
Most van olyan érzésem, hogy lemegy az árfolyam,én eladom, jövőhét ilyenkor a fejem az asztalba verem mert felvitték az árát.:-))
Kiväncsi leszek, ma nem voltam nagyon gépközelben, most látom mennyin zárt... nem adtam el... hát nem tudom, nekem nagyon elfogyott a türelmem... nem tudom mit csináljak.., bár nekem is gyanus a dolog... nehéz most dönteni, de nem esik, és lassan mindenki nagy esés vizionál, és rossz papírnak mondják... ilyenkor szokot megindulni fel... de ebben most elég bizonytalan vagyok...
Keretbe foglalom a nevedet, ha bejön...kurvára elvagyok már ezzel csigázva. Nézd meg Ricsit, mekkora buli volt délutántól...sikerült egy VIP-féle DT-t összehoznom. Meg minen más papír él-hal, de Molly egy múmia. Amúgy valóban látható, hogy nagy "átrakodás" folyik itt, beszorították most már gyakorlatilag egy 50-100 körüli sávba, se alá, se fel ... és most már napok óta ez folyik itt ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.