Az hogy a magyar tözsdén hangulat alapú kereskedés van, ma ilyen napjuk volt a brokiknak:-) :-) pihiztek kicsit :-) :-) nagyon jó jel, hogy nem akarunk igazán esni:-) bár a ricsike most zakózhatna egyet, hogy bele tudjak venni..
sziasztok, most jöttem vidékről, néztem, hogy nagyjából semmi se történt ma, közben dax leesett, az eur/huf a matolcsipánik után fennragadt, a béten meg mintha mi se történt volna
A vevők is eltűntek. Akkor tényleg csak átrakodás volt innen oda? Mondjuk aki vette, az vehetné ugye tovább, de ha tényleg csak irányított shortzárás volt, akkor persze nincs több vétel a részéről.
pedig szerintem az látszik, hogy elfogytak a nagy eladók... már csak a vevőknek kell megjönnie és készen is volnánk :):) még egy-két nap és megindul... résen kell lenni...
jahm..., picit reméltem, hogy nem véletlen az átrakodás, de úgy látom egy komoly korrekció szériát (lásd: kint) kurvára nem fog kibírni 18400-500 környékén ..., szóval ha nehezen is, de SELL lesz belőle ...
Tényleg nincs nagy mozgás vagy két hete, mióta lenyomták 19 ezerről. 18300-18600 között ingázik. Otp-ben mondjuk azért van rendesen, igaz az meg kiszámíthatatlanul mozog, sokszor ellentétesen a nemzetközi helyzettel.
Lehet mégis jól gondoltam, mondjuk jó gyorsan jött a cáfolat... ezután már csak az a kérdés kit ültetnek be végül. Mindenesetre érdekes lesz. Ma ha reggel leszúrnak, valamibe beleveszek!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.