Ahogy kikapják azt ami 600-n van s meglátom az 560-st pl az előbb, azonnal raknak be egy újabb pakkot 600-ra. Ma lehet meghúzzák a végére, esetleg záróban. Látsz torlaszt valahol?
Egy ideje figyelem már ezt a tili-tolit, de nem sikerül sosem jókor elkapnom. Ma reggelre elfelejtettem betenni a próbavételemet a leszúrásra, erre tessék mire bejöttem már túl is volt rajta. Tegnap meg semmi ilyen nem volt reggel, akkor bezzeg benn álltam.
Próbáltam az előbb shortot, de nem engedik ma nagyon 600 alá, így be is zártam nullán. Ezt a 200-300 Ft-s sávot nem egyszerű lekereskedni, beragadni meg nem akarnék, mert ki tudja merre indul el, kinek fogy el előbb a pakkja.
"18500 körül oldalazás, ebben az oldalazásban a fehér gyertyák alatt alacsony a forgalom, a piros gyertya alatt már nagyobb - ez esést vetít előre. Nem kizárt, hogy 18400 felett egy fej-váll épül. (?) 17900-on a korábbi bázis teteje, ill. az 50 napos átlag erős támasz. Ha valóban fej-váll alakzat alakul ki, akkor erre a támaszszintre eshet.
Az MACD beadta az eladási jelzést !!!"
Én most nem tudnám csak veszteséggel dobni,így inkább megtartom és várok.
Hát az biztos, hogy esni nem akar, de emelkedni sem. Talán, ha megszűnne az eladói nyomás, akkor megindulhatna, mert annyi látszik, hogy van benne vételi erő is. Csak kérdés, hogy a nagy eladók meddig bírják még, annyi azért biztató, hogy van aki felszívja az eladott mennyiséget... bár én nem számítok túl sok jóra. Egy biztos, ha egyszer végre tényleg rendesen átmegy a 19k-n, akkor 20k-ig meg sem áll.
Szerintem nagyon messze van a 19K-s álomhatár. De bízzunk a legjobbakban. Jelen állás szerint ki mit jósol?
Törölt felhasználó2013. 02. 01. 12:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
:):):):) hát ebben teljesen igazad van!!! mondjuk pont ezért nem szoktam előre beállítani. Kivéve jan.31-én, akkor be voltam állítva 19K-ra, de esze ágában sem volt feljönni értem, pedig akkor örültem volna...
Valszeg..., amúgy:
"A MOL továbbra sem akar kimozdulni a megszokott 18500-as értékről, de ennél a papírnál látok esélyt az emelkedésre, ami nemsokára 19000 fölé lökheti az árfolyamot."
napi.hu
Hát igen. Csak kérdés, hogy a nagybüfiknek mennyi eladó részvény van még a farzsebükben. A származékos zárásokat követöen enyhül a nyomás vajon? Addig, azaz február 15-ig, lehet, hogy nagy lesz még az eladó nyomás nem?
ez egy trágya... elegem van. most dobjam vagy ne? pedig megfogadtam, hogy január végén dobom, és még mindig gondolkodom, pedig a kép nem túl rózsás... :(
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.