Gondoltam,hogy egy ilyen szitu van a dologban,vki nagy adná,vki meg veszi,számomra csak a szereplők voltak ismeretlenek,és a pakkok mennyisége,sztem up lesz előkészítették a terepet az elemzők is,semmi jó hír,tartsd a papírt mert ha emelkedik mondhatják,hogy igen ezért meg azért emelkedik.......
Ez a q nagy csikicsuki arra lesz jó, hogy ilyen 400-500 milliós forgalom mellett ez is kiesik az MSCI indexből aztán itt is lesz egy 15-20%-os esés, akkor nem fog számítani fundamentum meg EV/EBITDA...
Ha pl. Ipopema shortolta Mollyt mondjuk 18K alatt, akkor ő ugye ki akar szállni, de SC révén csak felhajtaná az árat.., ezért olyan vevő kell neki aki 500-600 között megveszi (Unicredit). Uni meg azért veszi mert felfelé várja...
A másik üzlet hasonló, csak fordított szereposztásban... azaz egymást kisegítik a szarból , de persze ez merő feltételezés..., de működőképes a valóságban..
Ipopema: hé Unicredit, úgy tudom szarrá ragatál az X papírban, figyu én meg Mollyban..., szóval kössünk üzletet, te megveszed a 500-600 között, én meg megveszem a te X papírodat Y összegért ..
Unicredit: OK !
na most már tuti vagyok benne, hogy itt kibaszott cserebere folyik konkrét szereplők között 500-600 között ... ilyen kurva véletlen ilyen hosszú ideig nem létezik
Alig alig megy 600 alá, most volt 570 pár pillanatig de ismét vissza. Nekem ez annak tűnik hogy ugrana az árfolyam, ha eltűnne a nagy eladó, szóval a longosok bízhatnak, mert csak véget ér már ez az eladósdi.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.