Nem rossz sáv ez, nem ezzel van a baj, hiszen korábban klasszul kereskedhető volt az 1K-s hullámzás. A probléma ott van, hogy 2 hete szinte kereskedhetetlen a mesterségesen 500-600-as amplitudóra szűkítés miatt. A héten (remélhetőleg)kiderül meddig "szórakoznak" még ezzel a nagyok.
:-) :-) :-) nah átvetted a szerepem! Én már lemondtam róla, 3 hónap szenvedés után, de a lelkesedésed látva azért némi remény felcsillan a sötétségben.:-)
"Egyelőre nem enged a 18.500 forintos ellenállás, megint a nap végére öntötték vissza. Amíg 18.000 forint, illetve az 50 napos felett marad, addig még long a piac, bár a 18.100 forintos szint eleste már a decemberben indult lendület töréséről árulkodhat."
Szeptember közepe és november eleje között ugyanezt a 18500-as ár körüli szintet járta be, nagyjából +/- 500 forintos sávban, másfél hónap!!
Aztán csinált egy kis kiszúrást 19400 környékére, majd zutty le 17000-re.
A sávozás most még csak 10 napja tart, egy 19000 forintos záróár felkötést is beleszámítva. Nemtom merre fog menni, de szűkül rendesen.
Azért az utóbbi idöben ennél azért több volt a forgalom, 1,3miilliárd megvolt napi átlagban, valamikor több is volt... szerintem még nem fog kikerülni belöle.
Szeritnem is van esély az emelkedésre, egyenlöre még nem adtam el, de hezitálok nagyon... kicsit parázom, hogy mi van akkor, ha mire a nagyok csereberéje lezajlik, nagyon elromlik a hangulat és drága mollynk inkább délnek megy... akkor 3 hónapot ültem a buktán...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.