Áááá, Maci.. nem lehet megmondani, hogyan reagál a piac egy jó vagy egy rossz gyj-re.
Lehet, hogy sehogy.
Összeszámoltam a jobb oldali híroszlopban 5 hír szól Brüsszelről és az EU-val való küzdelmünkről, meg egy arról, hogy vajon recesszióba süllyedünk-e ? Erről is kábépersacc 30 hírt olvastam az elmúlt napokban, melynek egyenlege: Recesszóba süllyedünk !!! Vagy mégsem ? Vagy mégis ? Lehet, hogy nem... de lehet, hogy igen... :-)))
Kész röhej az egész.
Nem tudom eldönteni, hogy az újságírók unatkoznak ennyire vagy a politikusok ?
Nem. Kedden meg vettem 8db hátsócsülköt + 1db kicsontozott tarját, most a fateknőben vannak a garázsban durva szemű sóval bepácolva, néha csak megállok és gyönyörködöm bennük.
nemsokára gyorsj. lesz
szurkolok nektek hogy olyan szar legyen mint a tkommnak ))
ina, tvk az gyenge lehet, a marginok ellenben jók, és a kitermelések is vastagok lesznek.
negatív tényező még az emelkedő benzinár
teljesen igazad van amszti minden szavaddal egyetértek...én is csak azért lesem mert per pillanat nincs jobb dolgom de már lassan jobb idő van, lesz illetve annyira meglepett ez a januári rally h itt ragadtam...nagyon gyorsan intézem a dolgaim előre gondolkodom ezért marad időm erre
Amszti, hogy értelmesebb dologról is beszéljünk, a Metroban az Alaszkai Tőkehalfilé 799ft, hétfőn 7kg-ot vettem, kihagyhatatlan ajánlat, teszteltem és finom.
Balukám, rajtam egy egészen érdekes érzés hatalmasodott el ma délutánra - bár val.színű, hogy az elmúlt napok fizikai gyengélkedése is közrejátszott.
Egészen egyszerűen k...ra elegem van már ebből a hetek-hónapok óta tartó nyammogásból, jajveszékelésből, szűkölésből, amit folyamatosan ontanak ránk "Friss hírek" címszó alatt (nem csak itt a pf-en).
Úgy érzem, mintha egy végtelenített magnószalagot hallgatnék, vagy egy neverending storyt olvasnék !!!!
IMF így, Brüsszel amúgy, fenyeget az EU, a görögök meg agonizálnak.
KÉSZ VAGYOK !!!! Elegem van már ebből, dög unalom minden nap arról olvasni, hogy Brüsszelben éppen mivel akarnak kicseszni velünk és arra mit válaszol Orbán, vagy hogy a görög dráma éppen hány felvonással hosszabbodik meg.
Nem a tőzsdéből van elegem, a tőzsde mindig is ilyen volt, bika piac aztán medve és a többi... ha nem lenne lefelé vagy felfelé, akkor nem lehetne kereskedni... a körítéssel van tele a szervezetem, de nagyon !!!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.