igen mert elment addig én is felhigitottam otit és molt ameddig bírtam és másnap meggindult mint a mesében bennem meg ott volt a céláram és így nem adtam korábban sőt molon még kerestem is...valamit még otin is...de ez csak úgy jó ha elmegy addig ha feljebbről lett volna pakkom akkor hiába...
igen ez a dilemmam hogy mi van , ha csak lefele megy.....
ahogy augusztusban 6ooo-ről 28oo körülire. de az sem jó, ha 2 évre beragad az ember.
nekem volt 46oo as , vettem hozzá anno 29oo ért kijött 38oo átlagár és megszabadultam tőle, ha várok még mindig benne lennék
higítani akkor jó ha elmegy addig a piac ha nem akkor necces...nekem most bejött mert ameddig higítani bírtam eljött addig...teljesen váratlanul...de mi van ha nem jön el hanem valahol útközben mindig fordul?
illetve a piacot nem érdekli h te még nem kerested vissza v nem teljesítetted a magad elé tűzőtt célokat...ha szerencséd van elmegy addig ha nem szívás...nekem most szerencsém volt mert elment...szóval a lényeg h a piac kegyetlen ha azt ézi h tolod rá a lét elveszi amikor visszahoztad a bukó nagy részét rákell pihenni...főleg egy ilyen piti piacon mint a bét
ajjjaj jaj nem jó ez így...én nagyon régóta tőzsdézem és amúgy is azt gondolom h munkámnál fogva viszonylag sokat tapasztaltam...szóval: szépen visszajöttél pl ricsiből de ugye a tőzsdének nem a veszteségek visszakereséséről kéne szólni...ment egy hatalmasat a piac...bejött nekünk...itt most kellett volna,pihi szünet...mert több szempontból bizonytalan a helyzet ráadásul pont tcomot adtad el...nyugi, ne kapkodj...mert a tőzsde feneketlen kúttá tud válni és ki tudja csinálni az embert fizikailag és lelkileg...sajna több ilyet ismerek...
Köszi, rendes vagy ... nem mertem megkérdezni, nincs légzsákom :D 85B :DDD ... a tegnapi otiból 5 Ft miatt majdnem kiszállhattam volna pici nyerővel, de mire módosítottam lentebb kúszott, aztán meg el kellett mennem ... egyre erősen érik bennem a gondolat, hogy piacra vágok mindent és benyelem a veszteséget. Régen a páros évek jobban kedveztek... jelenleg nagyon borusnak látom a jövőt... tudom, pedig Te szóltál... agyalok...agyalok ... meg agyalok. Azért dolgozom éjjel-nappal, hogy a keresetemet eltőzsdézzem ? nagyon nem jó ez így ... és még tegnap is betettem a szlámra 1 millát... nem vagyok ép :((((
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.