MOL 2776-on nyitotta a múlt hetet, szóval sokat kellene még esnie, hogy olyan vacakul nézzen ki, mint az OTP! Szerintem holnap azonban itt emelkedős nap jön! Jó pihenést minden MOL tulajnak holnapig!
Minek örülsz Tanckar? Az OTP 30 Ft-os emelkedésének? :) Miután múlt héten beverték 13220-ig. MOL még mindig a kitörési szintje felett. Pluszban van a múlt heti nyitójához képest. OTP bezzeg!!! 13385-nél nyitotta a múlt hetet, még mindig több mint 100 ft mínuszban. Van szenvedés az igaz, igazán csak az OTP-dben.
Valaki vett most 12 db-t, jó lesz ahhoz a 8 db-hoz amit előzőleg vett. Így már azért elég szépen feduzzasztotta a portfolióját, figyelembe véve, hogy reggel már bevásárolt 2db-t. Na én meg ezeket nem értem...
-jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: Egyetlen papír, ami jól néz ki, csak a probléma az, hogy nem látni jelentősebb emelkedési esélyt. A 2813 felett még a júliusban lefele hagyott rés lehetne részben betölthető, mivel a 2656-2813 közötti mozgásból a célár a 2969-es szint környékére adódik. Ha visszaesne 2813 alá, akkor elhalhatna az emelkedési kísérlet és jól kinéző grafikonból negatív kép rajzolódna ki. Ellenállások: 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2656; 2500; 2375.
TAn simán benne van egy 3100 környéke akárhogy is nézzük, persze a globál környezet lehet nem támogatja majd, sajnos most esnek a tőzsdék. DE! nem feltétlenül szükséges együtt mozognia azokkal, főleg, hogy inkább pozitív hírek voltak a MOL kapcsán.
Hány hétre menjek vissza és hozzak görbéket arról hogy egyik héten zöld aztán nagy piros? Semmi nem indokolja a 3300-3500-at amit is sokan mantráznak. Ezt kb semmivel nem kevesebb félrevezetés mint hogy valaki azt irja essen 2500 ig.. Bár vicces hogy sokan ezt felhozzák ennek ,mivel az ide írott kommentnek semmi jelentősége nincs mivel nem piac befolyásoló a hatása.
A barátod lejáratta magát és belekeverte a feleségét is a csalásba. Eltakarodott! Egy nap után most meg egy új névvel újra beregelt. Nem veszed a lapot? Ennél azért értelmesebbnek gondoltalak!
Ez a "személyeskedés" mint fogalom értelmezésre szorul. Ha ezt valaki egy vitában érvként használja a vitapartnerével szemben, az nem bizonyítja igazát. Viszont amit eddig én rólad írtam, az nem személyeskedés volt, hanem tények alapján igazolható bizonyíték. Amit pedig te írtám rólam, az a személyeskedés!
Megjegyzem ez valóban nem tűnik személyeskedésnek, inkább úgy az egész női nem ellen tűnik sértőnek, de lehet csak nekem! Felpróbálja.... hm! Nem hangzik kedvesen, az már biztos!
Ja és "ő férfi, kinek ha egy nő felajánlkozik, szívesen felpróbálja. " Micsoda egy jellem! Valószínűleg tiszteletet érdemel, a regje alapján is, hiszen egy régi motoros!
Oldrider soha nem provokál senkit, nem személyeskedik, egyáltalán nem köt bele senkibe. Belé mégis bele akaszkodnak rendszeresen. Ki érti ezt? Mindenki ő ellene van? Miért bántják szegényt?
Férfi vagyok! És ha egy nő így felajànlkozik, mert neki szimpatikus hogy szerinte mazochista vagyok, akkor szívesen felpróbálnám. Részemről ennyi és nem több. Hogy hàzassàgban él és átjárnak a férjével egymáson, az az ő dolguk.
Mínusz és plusz! Az ellentétes pólusok vonzák egymást. (- Ezt már eddig is tapasztaltam.) Önálló véleményd van. - Tudomásul vettem és örülök, hogy újra jelentkeztél.
Bocs Cica! Nem tudtam, hogy Te vagy. Szerintem nem ez a legmegfelelőbb hely, hogy frontálisan ütközzünk. Találj ki valami más platformot. Én továbbra is nyitott vagyok! ♥️
A vélemények ütközhetnek, ez természetes. Nekem sem volt soha problémám veled, pedig emlékszem anno a Richter esetében nem mindig egyezett az elképzelésünk. A figyelmeztetést köszönöm, igazad van! Könnyen pihenőre kerülhet aki nem kellőképpen szofisztikált.
téged bírlak ..azert irtam ...minek tiltasd ki magad a forumrol mert belemerülsz megin valami értelmetlen vitába...csodálom hogy még én itt vagyok:_))ahányan nem szeretnek..jó nem ebben a topikban gondolkodom hanem csak ugy általnosságban.. Egyébként örökérvényű bölcsesség amit írtál:_)))
Felnőtt értelmes, normális ember vagy....Lépjél már túl a vélt vagy valós sérelmeken...Minden topikban csak a veszekedés az egyms köpködése megy..lépj túl..
Csak ez amiket leírtál, a gyakorlatban másképpen működik! Az én tapasztalatom az, hogy aki provokál, sérteget, rágalmaz és személyeskedik, az nyugodtan teheti (lásd pl. Bálint), ha nem jelentik fel. Aki pedig beválaszol, nem pedig jelenthet, azt kitiltják.
Nem egészen...Stalker úgy gondolja, hogy jelentősen esni foga mol részvények értéke.. Nekem jelenleg nincsen MOL részvényem de nem hiszek abban hogy egyhamar olyan kedvező beszállási lehetőség jönne hogy 2750 FT....De a 2800 "ostroma" se valószínű hogy be fog következni..Ez nem jelenti azt hogy nem eshet az árfolyam,de a mértékek...bocs hogy beleszóltam..
Hogy megértsd a lényeget: Stalker úgy gondolja, hogy a jövő héten inkább lefelé fog a MOL részvény ára elmozdulni. Ez független attól, hogy van-e részvénye vagy nincs. Leírta a véleményét. Te (valószínűleg) felfelé várod, de ez nem egyenlő azzal, hogy neked van részvényed, neki pedig nincsen. A tőzsdét az működteti, hogy van aki fel és van aki le gondolja az árat. Ezt kellene mindenekelőtt felfognod, mielőtt kritikát gyakorolsz. Az, hogy percenként beírod a promt értékeket meg, hogy mennyi a nyitó vagy záró, jó tájékoztatást nyújt. De gondolod, hogy mások ezt nem látják, vagy nem értesülnek róla? Miért párosítod az objektív bejegyzéseidet a szubjektív következtetéseiddel? Ha a tényeknél maradsz az jó. Ha mások véleményét nem fogadod el, az nem jelenti azt, hogy neked van igazad!
Kíváncsi leszek a jövő hétre vajon visszamegyünk-e 2750-2800-as szintekre...Ha fogadni lehet-ne erre tennék egy ezrest szemben azzal hogy megpróbálja a 3 ezret
2820-2840 sávból tört ki 3 napja a MOL. Még mindig pluszban van. :) Meg kell nézni mi megy a külföldi tőzsdéken! Tartja magát, nem adta vissza a kitörést. Türelem! R: 2886, a mai min. 2868, még emelkedni is tudott napon belül. Akár csak tegnap!
Szépen csurog lefelé. Jövő héten elveszti az egynapos csoda "kitörést". XD Ha az a pozitív hír nem jön, ki tudja hol állna. Szóval a Balin által belengetett "kitörés" megint elmaradt. Megint, és megint. Kérdés ki tudja mikor szakad ki az oldalazásból, és mi lesz ami megfogja? 2500 talán?
folyamatosan követem a molt-is..de egy előnyöm van..kussban olvasom nem osztom az észt részvény nélkül. a teljesitményt a tévedést meg el kell ismerni..tervezem hogy veszek de mg 2 het mire lesz pénzem igy jartam ez van..
A mol árfolyamának pozitív változását illetően rengeteg itt az ellendrukker, csak azt nem értem hogy miért!? Fiúk! Ti, akik minden olyan hozzászólást minuszoltok ami az emelkedésről szól, vagy azt vetíti előre, miért nem vesztek inkább otp-t? Miért rontjátok itt a levegőt? Csak nem az a gond gyerekek, hogy elment a mol-vonat és már nem mertek vagy tudtok rá felszállni? Besz@ri huszárok irány a bankpapír(ok) ott kibickedjetek! Na tünés innen!
Cikk szerzőjére érdemes figyelni, általában jól értesült szokott lenni. Bár látszólag off topic, de talán közvetve érdekes lehet számunkra is (MOL befektetők). Magyar pénzek: valami készülődik Budapest és Brüsszel között http://www.szabadeuropa.hu/a/32645544.html
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.