MOL egy oldalazos korrekcio volt a mai nap, es benne van a lehetoseg 1-2 napon belul, hogy az attort 2780 ellenallast (ahogy szokasos attores utan) megteszteli felulrol is. Aztan onnan felpattanas es megy tovabb fel.
Azt mondta hogy olyan párlatot főzött ősszel,hogy megkóstolta azt benzin íze volt!Akkor kapott fényt,hogy ebből lehetne valamit kezdeni!Nekem már kezdte tegnap,hogy Szabi!Akarsz kurvasok pénzt keresni?Se buék,se semmi,mindjárt így kezdett!Mondom mi van,begolyóztál?Tudod jól hogy mindenféle pénzt szeretek keresni,ismersz ezer éve!Na akkor jött elő ezzel.benzines műsorral!De azt mondta meg is lehet inni,meg a kocsi is megy vele!
Nekem azt mondta az egyik haver tegnap a konditerembe,hogy van egy új titkos projektje,cefréből fog benzint főzni,nem e szállok be!Mondtam dehogynem!ez az új zöld energia!a zöld is fel lesz dolgozva,meg kevesebb lesz az alkoholista is úgyhogy egészségtudatos!De még nem tudom,hogy a Mol-nak adjuk e el a jogokat ha megvagyunk,vagy a Lukoil-nak!Ma megyek le edzés után a pincéhez,megnézem hol tart a dolog!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.