Most Q3 előtti napokban elférne egy felfelé. Ha nem is 3000-re :) Tényleg hihetetlenül olcsó lett ez a papír! Van benne kockázat, de Hernádi azért most végre a sarkára állt! Nem támaszkodhatunk a külföldi kizsákmányoló iparra. Igaz a hazait meg nem támogatjuk. Globális konjunktúra idején könnyű volt beadni a népnek ez a NER és külföldi beruházók érdeme, de most ennek vége. Így nem fingathatja sokáig a NER a hazai ipart. Így én ha az ellátási lánc gondjait levonjuk már kisebb kockázatot látok a papírban.
Azért a lefele ugrik be róla, mert úgy fogalmaztál, hogy a bét forgalom 90%-át az OTP esése adta. Ott a délelőtti 4 milliárdos eladáshoz volt vevő is, ennyit akartam érzékeltetni.
A többi amit írtál egyébként szerintem is igaz, ezért nem váltam meg a "törzspakkomtól".
A MOL olcsó. A gond az, hogy ez nem újdonság. Igaz volt egy, két vagy három évvel ezelőtt is. Ez alapján előfordulhat, hogy a következő években is igaz lesz, ám az árfolyam nem fog megindulni.
Mindig azt írtam ezen a fórumon, hogy ilyen értékeltségen, ennyire olcsón nagyon ritkán lehet olajos papírt venni és ez most is így van. Csak tisztában kell lenni azzal, hogy ennek oka van. Aki vállalja a kockázatokat és ki tudja ülni azt majd egyszer megjutalmazza, de az nem biztos, hogy mostanában lesz.
Ez mindkét irányra igaz: "A MOL jelenleg a tizedétől padlót fogott volna,..." Miért csak a lefelé ugrik be róla? Az. OTP forgalmának tizede is elég volna egy rallyhoz. Éppen ez, no meg az, hogy a cég működésével nincs semmi probléma. A könyvszerinti érték töredékén forog, adja a lehetőséget, egy komoly emelkedésre.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.