Miközben tegnap egy jót szunyókáltam az Újpest meccsén, eszembe jutott valami. Annak idején azt mondta Hernádi, hogy az alapítványoknak ingyen odaadott részvények leveszik a szponzorációs terheket a cégről. Én lehet, hogy rosszul olvastam, de nem az MCC vagy az Új-Európa alapítvány pénzeli az Újpestet, de még csak nem is a magántőkealapja, hanem a cég. Akkor most miért lett odaadva egy zsák SRV az alapítványoknak. Orbán Balázs nem lett tőle okosabb.
Ez bizony zöld gyertya lett a tegnapi dojira. Így az elmúlt 3 nap gyertyaformációja inkább bullos. Ráadásul harmaduk napja a 2670-es ellenállás felett, szóval az már támasz. Jó hétvégét minden MOL tulajnak! És még jobb hetet a jövő hétre!
"Ez a részesedés a Mol-csoport 2023-as teljes termelésének 15 százalékát és az összes szénhidrogén-készletének 25 százalékát tette ki." Ki lehet számolni,hogy ez mekkora mennyiség: (kicsi),a szállítás bonyolult és drága lesz a 2 tengeri kikötő....igaz minden médiafelület X-er leadta már. Nem ettől fog a MOL elindulni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.