Még csak nagyon meg sem erőltetnék akkor magukat, hogy egyértelműen kifejezzék a 2030-ig bejelentett stratégia mentén, a befektetői elégedettség növelésére tett vállalásukat!
Tavaly kifizethettek volna akár 500 Ft-t is! Szerintem tartalékoltak 150 Ft-t erre az évre! Ha hozzáadjuk wtcsab által reálisnak jelzett 250-t, akkor kb. meg is vagyunk! :) 20 Ft-al nő az alap, + 30 Ft-al a rendkívüli! Szerintem korrekt lenne! :) Úgy befektetői elégedettségnövelés céllal!
99,9%, hogy 300 Ft felett lesz! Az alap osztit akarják 170 Ft-ra emelni, a rendkívüli, meg trend szerint magasabb az alapnál! :) Szóval én a tavalyinál is magasabb osztalékot várok!
Én valahol 250-270 közé tippeltem. Azonban örülnék, ha beigazolódna az az optimizmus, amit a 2030-as terveikbe szőttek, meg részvényesi érdek, meg választási év.....tehát a reális 250-re benne láthatok egy bizonytalansági faktort, ami ad még ehhez valamit (20-50 Ft-ot)
250 forint???Mért lenne kevesebb,mint múlt évben a 350-forint?? Semmi nem változott,az olajcégek profitja így is az egekben van!! Minimum 350 forintos osztalék,vagy több lenne indokolt!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.