Szerintem is longos, nincs vita. Az meg hogy sokan sokféle képpen látjuk ugyanazt, teljesen rendben van. Ezért jók ezek a fórumok, mert én is szeretem látni, más hogyan látja azt, amit én látok. Aztán majd mindenki mérlegeli, kitart-e a sajátja mellet. De most erős a long, szóval a longosabb és a még longosabb között lehet mérlegelni, szerintem.
OK, de gyakorlatilag ez tudjuk, hogy semmi biztosat nem jelent. Ő nem is ígért valójában semmit, csak szokás szerint felhívta magára a figyelmet. Politikailag komoly arcvesztés lenne, ha most hozzá menekülnek, azok után ami az elmúlt években történt. Persze, ha dideregnek a választók a kihűlt lakásokban, meg elkezdik elégetni a bútorokat, mint a migránsok, akkor az lehet még nagyobb pofára esés! :)
Értem. Ilyenkor én a csatorna tetejét szoktam támasznak tekinteni. Igen, az jön fel, de a csatorna él, mert nem esett ki belőle, csak kitörni akar, viszont nincs új csati. (lehet, hogy rosszul gondolom...longos még mindig...)
Sziasztok. Nem szeretetem, mert nem fontosak nekem a rövid csártok. (órás alatt) Viszont naposon korrekció is lehet, de a mai gyertya kell hozzá. Möglássuk. ;) (nem teszek fel csártot, keressétek...:) )
A gáznál is mekkora hisztit generáltak bizonyos piaci szereplők, most meg gyakorlatilag semmi komoly hírre szakad. Manipulálják a piacokat, egyértelmű.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.