MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
de mehet tovább az oktatás, idővel talán felfogod.
amikor ellopják a lakásod, akkor nem elviszik azt valahová, hanem a tulajdonjog bejegyzésén módosítanak egy kicsit. annyit, hogy már nem te leszel a tulaj, hanem a tolvaj.
ilyen volt pl. a takarékszövetkezetek esete is, a korábbi tulajdonosok a sajtóból tudták meg, hogy előbb az államnak tetszett meg a tulajdonuk, majd azt gyorsan lepasszolták a haveri körüknek. ilyen az, amikor tolvajok meglopnak valakit... legalább is ezt a módszert alkalmazta akkor a fidesz.
tettek már sokan feljelentést a fidesz vezetőség ellen, de az ügyészség nem nagyon akarta azokat vizsgálni...
talán rémlik neked is valami régebbről, amikor mindenki számára kikristályosodott, hogy kikből is áll a fidesz, "kaya ibrahim" az a keresőszó, amivel olvashatsz róla
"esetleg keress rá arra a fogalomra, hogy tulajdonjog. utána lesd meg a dologi jogok tárházát is.
lopni sokféle képp lehet, a főnökeid főnökei módszere viszonylag egyszerű, megtetszik nekik, ezért odaíratják a nevüket, mint tulajdonos."
ahogy azt a mészáros is hangoztatta, amikor megkérdezték tőle, hogyan jött össze a sokmilliárdos vagyon pár év alatt. "a jóisten meg orbán viktor segítségével..."
azért vicces, hogy ennyire egyszerű vagy... gondolom nálad csak kapát lehet lopni. mert azt meg tudod fogni.
a tulajdonjog lopása az, amikor tulajdonosként jegyeznek be egy olyan személyt (természetes vagy jogit, majd egyszer elmagyarázom mi az a jogi személy...), nevezzük tolvajnak, aki meglopva másokat jut a joghoz.
esetleg keress rá arra a fogalomra, hogy tulajdonjog. utána lesd meg a dologi jogok tárházát is.
lopni sokféle képp lehet, a főnökeid főnökei módszere viszonylag egyszerű, megtetszik nekik, ezért odaíratják a nevüket, mint tulajdonos.
értem én,hogy jó leírni egymásután sokszor, hogy elrabolják a földet...meg ellopják a tulajdon jogot...meg lopnak és azt,hogy lopnak, lopnak,lopnak....
amikor én megszereztem az egyik lakásom tulajdonjogát, akkor piaci áron vásároltam.
nem loptam.
a lopás az, amikor pl. egy fideszes vezetőnek megtetszik valami, és ráteszi a kezét. egyszer csak megjelenik a tulajdoni lapon a neve. ha más akarná, hogy az ő neve szerepeljen a tulajdoni lapon (hozzá kerüljön a tulajdonjog), akkor azért sokat kellene fizetni.... ellenben a főnökeid főnökeivel...
ők lopnak....
a folyamat a földrablás. megdézsmálják a köztulajdont, átalakítják magántulajdonná. meglopják az embereket.
lehet még ragozni.
na, a lényeg, hogy végre nem a terelésed a téma :)
beszéljük csak ezt is ki.
mond csak, miért tolvajozta le lázár a fideszeseket?
na még valami, hátha te okosabb klón vagy, mint a _pampa_
nem a termőréteget lopják a főnökeid főnökei, hanem a tulajdonjogot. a főnökeid főnökei akarnak a tulajdonosok lenni (a tulajdonjog a tulajdonosnál vala). nem elégszenek meg a birtokjoggal, nekik a tulajdonjog kell.
téged meg iderendeltek holmi eu-ból való kilépés sztorival, hátha addig nem foglalkoznak az emberek az ő nagy lopási műveletükkel.
na látod, ezért nem volt olyan szerencsés az agymosásra önként jelentkezned, mert egy ilyen apróságot se vagy képes átlátni.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.