MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
de látom haladunk, már fogod az adást, hogy lassan véget és a "kilépünk az eu-ból" terelési művelet... sorry... maradjunk a valóságnál, azaz a fidesz mocskos üzelmeinél.
mókuska, veled ellentétben én sok-sok ilyen embert ismerek. és megnyugodhatsz, akik elmentek, azok már nem fognak visszajönni, csak a selejt, akik kénytelenek visszajönni, mert a kutyának se kellenek...
ja, és nyugi, az EU-ból való kilépéstől olyan messze vagyunk, mint orbán az igazmondástól. szóval képbe se került és nem is fog. tudod, túl sok ellopni való pénz jön onnan, hogy a főnökeid akár csak elgondolkodjanak rajta...
szóval nyugodtan beszélhetünk arról, amiről terelnéd a témát. beszéljünk arról, hogy miért tolvajozta le a többi fideszest lázár jános. van-e erről infód?
Azért legyünk tárgyilagosabbak. Tegyük félre a napi politikát.
TGM-et hallgattam a minap: "Románia 15 éve 23M lakosú volt, most 18M felett. 5M kivándorolt, abból 4M Nyugatra." No és a lengyelek? link azóta csak nőtt.
Az pedig csak a személyes megjegyzésem, hogy én mindig ledöbbenek, bár tisztelem mindenkinek döntési jogát, hogy valaki kimegy diplomával kulimunkát végzeni, egy lepukkant albérletbe ahol nem fogadják be, ad absurdum lenézik. A pénz nem minden.+
Peremvidék vagyunk, (lánykori nevén:félgyarmat:)a többi posztkomcsi állammal együtt- a felzárkózásunk (kérdés hová is akarunk és az mi felé tart, lásd a jelenlegi EU-s vezetés még olcsóbb munkaerőt verbuvál magának a migránsok révén) nem véletlenül vannak leszorítva a bérek, a kalapácsországokban nem fizetik túl a dolgozó osztályt':) és lehet rám dobálózni, de ez a saját véleményem.
és ahogy a köztük végzett felmérés mutatja, az első1-2 évben még azt mondják, hogy idővel majd haza jönnek, akik régebb óta mentek ki, azok meg már változtattak ezen, és nem tervezik a visszatelepülést.
a nagy hazacsábító program is óriási égés lett. vagy ez tiltott téma a századvégnél???
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.