MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Akárhogy is kunyerálsz, nem adom oda a wurstomat polírozni :) Kérd el a viktorét, az való a szádba! :)
Látod-látod: vicces akartál lenni, de az egész napos kecskeüldözés meg a kecskeb...ás kivette belőled az energiát :) (Vagy liba volt? Tudja a halál, meg a disznók, amikkel hemperegsz :) a pártirodában.)
"Én pedig azzal,hogy csak azoknak a SZAVAZATA számít akik LEADJÁK!"
Ebben kivételesen egyetértünk. Amúgy a matek és/vagy a logika nem lehet az erősséged, mert amit levezettél, az alapján 54% + (46% * 16%) lenne a NEM-ek aránya :)
Persze ez nyilván nincs így, de erről nincs is vita ugyebár... olyan ez, mint a skót gyerek meg a taxi :)
megaLOL - pampa és a polémia :)
nota bene: pampa olyan szempontból nagyon is fontos és értékes tagja a portfolió fórum közösségének, hogy a tipikus bambamagyart, a.k.a. "pampamagyart" testesíti meg, ezért jól fel lehet mérni a tipikus bambamagyar "gondolkodás"-módját. sőt néha olyan kis cuki :) ...mintha magával micimackóval társalogna az ember.
Ettől függetlenül: az EU (miden hibájával együtt) még mindig sokkal jobb és hatékonyabb "rendszer", mint a Magyarországnak nevezett feudális maffia-állam.
Basszus, te még mindig nem érted? Az EU csatlakozás 84%-ot kapott. Az nem valami szabályrendszer alapján lett 84%, hanem akkora volt a támogatottsága. A '94-es, 2010-es OGY választásokon 50% körüli támogatottsággal lettek 2/3-os hatalmak. És most ti előszeretettel hivatkoztok 2/3-os akaratra, de a valós 84%-os akaratot le akarnátok söpörni. Én erről beszéltem. Te meg össze-vissza, még mindig.
1. -
2. a.) Ki beszélt itt '94-ről? Én nem.
b.) nem a kedvenceim, sose szavaztam rájuk.
3. Nem 2004-ben írtam ide először. Jut eszembe, kinek is klónja vagy?
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.