MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Fordítva lett volna logikus. Bár szerintem akkor meg nagy lett volna a sorban állás, mivel matolcsy azzal fenyegetett (és ez nem vélemény), hogy aki nem lép vissza az "kiírja magát az állami nyugdíjrendszerből". Mint utóbb kiderült, ez NEM IGAZ. (=?)
Nézd meg, melyik állítás hányszor szerepel(t) a médiában. És az sem mellékes, hogy hogyan állítasz valamit: tényként, vagy hozzáteszed, hogy "szerintem" vagy "valószínűleg", "úgy tűnik", "minden jel arra mutat", "igaz-e". . Én egyébként a Soros-féle állításokat is véleményként kezelem. Pont ez a lényeg! Szerintem azok is nagyon is csak vélemények! Pont ezért kell vigyázni arra, hogy ki, mit hogyan közöl. Pont arra van a bíróság, hogy eldöntse, hogy per esetén egyértelműen kitűnik-e a szövegből, hogy valami vélemény vagy tényközlés. Illetve rágalmazás-e, vagy alkalmas-e jó hírnév megsértésére. Sok árnyalata van. ha valakinek nem tetszik valami, akkor perel. Aki nem perel, azt nem érdekli, vagy tudja, hogy bukná a pert.
"Az a média aki azt állítja, hogy a FIDESZ ellopta a MNYP vagyont" Ez így is történt. Senkinek nem adtam felhatalmazást, hogy a magánszámlámról elvegye a nyugdíjamat, és valaki még is lenullázta a számlámat, tehát ellopta.
Az a média aki azt állítja, hogy a FIDESZ ellopta a MNYP vagyont..... az véleményt közöl.... ahogyan az is aki azt írja, hogy a Mészáros vagyon valójában Orbáné..... az is csak vélemény.... stb... . . Ellenben az hazugság, hogy Soros embereket telepítene Európába..... Meg az is, hogy a Soros által PÉNZEL támogatott civil szervezete bűnözőket véd...... stb... . Ezek nem VÉLEMÉNYEK! Ezek rágalmak, hazugságok! Mert ezt a jobboldalhoz köthető média írta!
Úgy látom fiatal vagy, és nem hallottál arról, hogy a ballib oldal alkotott egy törvényt ami büntethetővé teszi a nácik rémtetteinek a "valóságtól" eltérő minősítését. A FIDESZ ezt kiegészítette és belefoglalt más rendszerek által elkövetett bűnökkel. . Így a BTK CSAK a tv-ben maghatározott történelmi eseményeket védi. Ezért a Dózsa féle felkelésről bárki azt írhat amit csak akar, megteheti. . Látod ez a liberalizmus baja! Ugyanezt játssza el a diszkriminációval is! Rájött, hogy van réteg akiket segíteni kell ...így bevezette a POZITÍV diszkriminációt! Az megengedett, elfogadott a liberálisoknál. Egyet nem vett figyelembe, azzal, hogy valakit POZITÍVAN diszkriminál..... másokat így NEGATÍVAN! . Megint egy példa arra, hogy a liberálisak olyan világot szeretnének amiben mindent szabad amit a hatalom enged! Ez pedig nem liberalizmus, ez " liberálisbáránybőrbe" bújtatott DIKTATÚRA!
Ja dél-afrika, várj... megvan hogy apartheid volt és az egy eléggé terhelt társadalom ilyen szempontból, nem? Azt hittem, valami normál országot hozol példának mint Tanzánia vagy Angola.
Elárulom, sokkal nagyobbak a kötöttségek, csak a mi kutyánk baszhat, ez van az orbánizmusban nagyon leegyszerűsítve! Megint az orbánci gyűlöletet szajkózod, nem veszed észre mi?! Libcsizel mint orbánc!
nagyon jó példa. nézd meg mennyi sajtópert bukik a jobboldali és a ballib média. . tudom ez nem magyarázat...a ballib tud viselkedni.... :) . félelmetesen egyszerű világban élünk....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.