MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Továbbra sem érted? Nekem nem a bírálattal, kritikával, gyűlöletkeltéssel van a bajom!!!!! . Én a KIVÉTELEZÉST ellenzem!!!! Vagy mindenről és mindenkiről, vagy semmiről és senkiről!
Hát, ha ez nem tetszik, akkor menj a pestisrácok vagy ripost fórumába, és máris megkapod ugyanezt fonákjával. Ott aztán kedvedre olvashatod, hogy milyen csúnyák-rosszak a kommunisták, liberálisok, sorosisták, gyurcsányok és követőik, stb. Ha sokan vannak és sokáig, elpusztul a világ.
Látod, ez a bajom! Valaki eldönti, hogy mi a gyűlöletkeltő és mi nem az! Amit itt napi szinten a FIDESZ, a KORMÁNY a FIDESZ szavazótábora kap.... az nem gyűlöletkeltés..... az szólásszabadság..... nekem ezzel a liberalizmussal van bajom!!!!!!
jaj hát most mi a baj, nem buzizhatsz? elárulom, megteheted, amíg nem
gyűlöletkeltő. ha neked attól könnyebb. közben kiállítasz egy
bizonyítványt magadról, de annyi baj legyen :)
Pontosan! Így kellene lennie a liberális társadalomban! . Ellenben pl. egy szivárvány színű CSOPORT esetében ezt tiltja!!!!!! Ők ugyanolyan közösség mint a kormánypárt tagjai! . te érted, hogy miért?
Te se érted a liberalizmust. A liberalizmus szerint se szarhatsz a szoba közepére. Viszont ha a másik kifejezetten erre kér, akkor is jogod van visszautasítani akkor is, ha az ő szent könyve azt írja elő.
Nekem az a bajom a liberalizmusoddal,hogy egyre jobban kezdem megismerni,és csak a káoszt,anarchiát,a szabályokra fittyet hányó,abnormális,torz társadalom létrehozását látom benne.A kanadai példára visszatérve: régen minimum lekurvázták,kinevették az anyukát aki egyszerre 2 férfival bújik ágyba,most egy liberális fennhatóság alatt lévő Kanadában elismerik.Mi ezzel a baj? Azon kívül,hogy a gyerek fogja elszenvedni ennek az ítéletnek a kárát ( iskolai csúfolódások-->anyád mekkora kurva volt fiam,nem élhet normális családban,ha felnő szembesülnie kell vele,hogy másoknak 1 apja van,neki a 2 közül vajon melyik a vérszerinti? ,stb.) ,másrészt mivel ez precedens értékű ítélet arra fogja ösztönözni a társadalmat,hogy bármekkora ökörséget meg lehet tenni,mert a liberális eszmék védőernyője alatt minden belefér.Ha holnap vendégségben a szoba közepére szarok,az is bele kell,hogy férjen,mert ne mondja már meg más,hogy én a régi szokások szerint végezzem a szükségleteimet,ha egyszer nekem így esik jól.Liberalizmus= mindenki azt csinál amit akar,nincsenek határok semmiben,a végeredmény káosz,társadalmak lezüllése lesz.Jó tapsikolást hozzá,bár kezd ébredezni pl.Európa a liberális faszságokból,van még remény a normális életre.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.