MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Nagyon bátran küzdesz a kitiltásodért! Legalább érdemi hozzászólással és ne csak a "történelemhamisítók" szokásos semmitmondó, lejárató mondanivalójával személyeskedj! Nálam az ilyen szöveg etikailag nem maradhat az utókornak! De neked lehet, hogy az erkölcs nem játszik!
Én ott voltam 2006-ban, ahol lenni kellett és nem láttam olyant, amit te a saját szemeddel láttál! - Ne csodálkozz, ha van még ember, aki nem hisz neked! Érdekesen látod ma is azokat az eseményeket! Olyannak amilyennek egyes történelemhamisítók szeretnék látni! És érdekes, hogy olyannak látod, mint az akkori "4. hatalmi ág" megmondói! Te csak azokat ismételgeted!
"A Németországból kitoloncolandó mintegy 23 900 ember közül csak 11 100 ember esetében sikerült végrehajtani az erről szóló döntést, nagyjából 12 800 esetben meghiúsult a kiutasítás, közülük 11 500 embert nem találnak a hatóságok - jelentette a Welt am Sonntag című, vasárnap megjelenő konzervatív német lap."
Látod, pontosan ezért kapott már HARMADSZOR !!!!! 2/3-os felhatalmazást Orbán!!!! . Elég volt 8 év ballib kormányzás, hogy az emberek megértsék ki az akit SOHA TÖBBET A KORMÁNYHOZ!
Nem tudom milyenek lehetnek azok a "jóérzésű" emberek, akik mégis kérkednek az "orbángyűlöletükkel! És azt sem tudjuk milyen országért "aggódnak"! Ezen kellene elgondolkozniuk, de úgy látszik meghaladja a gondolkodásukat az aggódásuk!
Az "orbángyűlöleten" meg senkinek nem kell elgondolkodnia. Azok a veleszületett "gyűlölködők", mert nekik ezt kötelesség terjeszteni! Ezen kellene gondolkodni, nem "agyátmosáson"!
Nem hagyta el? Az 56'-os FIDESZ rendezvényről TÁVOZÓKRA ráterelte a rendőrség a "huligán garázda" tömeget! A RENDŐRSÉGI vezető szerint, amit a vizsgálati eljárás során nyilatkozott is SZAKMAI hiba volt! Így keveredtek össze a BÉKÉS megemlékezőkkel! . Ez már történelem, dokumentálva lett, így értelmetlen meghamisítani.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.