MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Az viszont, hogy alapvető emberi jogként definiálják a migrációt, “szöges ellentétben áll” a magyar kormány, és mintegy három millió magyar ember – nemzeti konzultációkon, a parlamenti választáson kinyilvánított – akaratával." . Akkor ezt hogyan kell értelmezni?
Az említett legális lehetőségnél a FOGADÓ ország DÖNT! Ő csak KÉRHET! . Az ENSZ most arról akar határozni, hogy a fogadó országnak ne lehessen DÖNTÉSE, hogy fogadja ha ő úgy DÖNT,hogy ott akar élni. . Továbbra sem értem, hogy mi értelme ennek a kötekedésnek? Amennyiben engem akarsz "bosszantani" akkor is értelmetlen..... :)))) ahhoz ez kevés! :))))
Az állampolgárságod szerinti országban, és pl. az EU- n belül alapvető jog, amúgy országok között nem. Viszont szerencsére az ENSZ tervezete sem tartalmaz ilyet. (Korábban már linkeltem)
Ha jól értem, amellett érvelsz, hogy a Te döntésed (a Te általad elfogadott) volt minden, ami a szoci időszak alatt történt? Mert akkor bizony ők voltak megbízva a képviseleteddel... :)
Pampa! Ne adj lovat alá a liberálisnak hitt politikusoknak, mert még ezt is keresztül viszik az ENSZben! Meg az ellenkezőjét is! Az UNO is kezdi a salátatörvényeket kipróbálni az államokon.
Igen. Tudtommal a röghözkötöttséget már megszüntették elég régen. Te mit szólnál, ha mondjuk kötözni akarnál néhány utcával arrébb (vagy más településre), és közölnék veled, hogy amíg élsz, nem mehetsz sehova? :)
"A belbiztonsági főtanácsadó szerint az ENSZ paktum legnagyobb veszélye, hogy az “üzenet meghívás” arra, hogy induljanak útnak a migránsok. Bakondi György megjegyezte: a javaslatcsomagnak vannak támogatható elemei, mint például az embercsempészet elleni küzdelem. Az viszont, hogy alapvető emberi jogként definiálják a migrációt, “szöges ellentétben áll” a magyar kormány, és mintegy három millió magyar ember – nemzeti konzultációkon, a parlamenti választáson kinyilvánított – akaratával."
Hátha okoska vagyok akkor az igaz is, mert én még nem szóltam és nem is írtam Magyarországról olyan feltűnően lejárató "himnuszokat", amilyenek itt, akár tőled és a mantrázó, történelmet magyarázóktól kitelik!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.