MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Ne foglalkozz vele! . Mindenki troll meg fidesz ügynök meg fidesz bértopikoló! Egy időben minden új nick én voltam! :) Már untam és visszajöttem egy kicsit hátha megtapasztalják a stíluseltérést azok között "akiket nekem tulajdonítanak" és közöttem! :))) Lassan azért megint elegem lesz és tartok egy kis pihenőt! :) Ha maradsz majd láthatod,olvashatod,hogy mennyi "pampa klón" fog előkerülni....... . Az a menet ha nem tudnak egy hozzászólással tartalmilag mit kezdeni akkor elkezdik a személyt cikizni! :) Először csak egy valaki azután 3-4 kezdik kóstolgatni! :)))) . Nem képesek újulni, mindig ugyanaz a forgatókönyv! :))) . Már nagyon uncsi........
jut eszembe a brexit is szép lassan a bohózat szintjére süllyed, hiszen jóformán semmi sem történt az ügy kapcsán az utóbbi másfél évben:) szóval nem tartanék én még egy "kilépéstől" sem mivel az kb. úgy végződne, hogy minimum 95%-ban bent maradunk:) és még ezt is úgy elhúznák mint a rétestésztát...
Én azért arra se mernék tétet tenni, hogy minden párt a maradás mellett érvelne. Biztos lenne olyan amelyik nem foglalna állást és saját döntésre ösztönözne. szvsz
ha meg nem akkor valószínűleg ignorálnák a döntést, legutóbb pl. a görög válság kapcsán sorakozott fel a választók többsége az eurozóna elhagyása mellett, oszt a kutyát sem érdekelt ez... azóta is tagok...
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.