MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
nem veszek, de eddig mindig igen kemény bonyodalmak voltak az efféle népszavazásokból... még "tuti biztosnak" tűnő helyeken is, lásd pl. az Európai Alkotmánnyal kapcsolatos népszavazásokat...
ugyanis amiket idéznek tőle pl. "radikális" honlapokon azok bizony valósak és ez még akkor is kínos, ha csak félreérthető és átgondolatlan amit írt... szóval nem véletlenül határolódtak finoman el tőle... ami valahol csúnya, hiszen ő lenne a nagy előd...
nem, nincsen rálátása. . nem az számít, hogy ki mit vár, hanem az, hogy előfeltevések igazolásához bogarássza a bizonyítékokat, vagy elfogulatlan megfigyeléseket tesz és azokból von le következtetést. a tudomány világában mindenkit megillet a tévedés joga, de aki válogat a megfigyelések közül, és csak azokat idézi, amelyek alátámasztják az előfeltevését, egyszerűen csalónak nevezik, és örökre elveszti nevét a szakmában. elmehet középiskolai fizikatanárnak, mint a hírhedt Schön.
hát, szerintem meg II. szulejmán az alapító atya és valójában törökország az EU magja, csak merkel szégyelli. . ha baromságokban akarsz versenyezni, bekonfigurálok egy automatikus bullshit generátort pitcairn idézetek gyártására
mert attól tart, hogy a kilépés győzne... megjegyzem ez sokkal megalapozottabb népszavazás lenne, mint a belépést megszavazó, mivel 13 év EU tagság után már elszállt az összes színes illúzió
Én uszítok Izrael ellen? Viccelsz? Folyamatosan példaként hozom fel. Én csak annyit várok el a kormánytól határvédelem területén amennyit Izrael tesz! Sem többet sem kevesebbet! Ha ez uszítás, így jártam......
Te folyamatosan uszítasz a FIDESZ, Orbán ellen. Gondolom ezt elfogadhatónak tartod. . Akkor miért tiltakozol az ellen ha valaki más meg más ellen uszít?
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.