MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
"opus között félúton mészáros lenyúlta a pénzt? hogyan?" . nem túl bonyolult.nézd meg az opus tulajdonosi struktúráját. Amikor az opus osztalékot kap, akkor tulajdonképpen ezek a tulajdonosok kapják. https://www.portfolio.hu/img/upload/2019/07/opustulstruktura.png
már mit szeretnél rajta vitatni? már azon túl, hogy nem mészáros lőrinc vette ki, ez egy hazugság, hanem egy olyan vagyonkezelő aminek a részvényeiből te is bármikor bevárásolhatsz
sajnos van egy agymosó színvonalú igénytelen ellenzéki médiánk aki azt állítja, hogy az állami támogatást egy az egyben kivették osztalékként és sajnos vannak olyanok akik ezt egy az egyben el is hiszik
"alapvetően nem érted a ME-vel kapcsolatos hírt" . mesélj ,szívesen végigolvasom... "és nem ez nem általánosítható más emberek tök más cégeire" . mint ahogy az sem, hogy ha osztalékként lett kivéve, akkor az már vitatható.
"erre értem én, hogy osztalékot csak nyereségből lehet kifizetni, illetve amikor a cash flow azt megenged" . És erre hoztam a példát, hogy nálunk ez nem így működik.
egy témához szoltál hozzá - "Kiszamoltad mar egy ilyen ember hany ev alatt eri el Tiborcz ur 2 eves osztaleknyereseget? Akirol termeszetesen nem szabad itt beszelni. Erre se reagalsz sose. " erre értem én, hogy osztalékot csak nyereségből lehet kifizetni, illetve amikor a cash flow azt megenged erre te meg jöttél azzal az egy esettel amikor ME-ből osztalékot vett ki "mészáros" mert egyébként az OPUS holding ingyen kockáztatja a tőkéjét a ME-ben nem? neki nem kell az osztalék ráadásul olyan, hogy állami támogatás nem létezik, azok mind illikvid beruházások, tehát az kivenni nem lehet, mert nem jelenik meg készpénzben a cash flowban
"hogy azok a cégek amikben tiborcz istván tulajdonos hogyan működnek" . Érdemes lenne visszaolvasnod, hogy mikor írtam ilyet. Csak leírtam neked egy esetet, amikor veszteséges cégből, állami támogatás mellett, 11 milliárd osztalékot vettek ki.
alapvetően egy kicsit laza voltam, mert osztalékot cash flowból lehet kivenni veszteséges cégből is lehet kivenni osztalékot, néha kell is, például ha ismernéd a 444/hvg/index hazugságcunamin kívül az ügy részleteit, érdekelne téged egyáltalán akkor te is felfoghatnád mészáros nem kizárólagos tulajdonosa a ME-nek, tehát nem osztalékot vett ki, hanem a ME fizetett ki osztalékot a tulajdonosainak ha te pénzt veszel ki egy cégből, akkor az lopás, a cég, mint jogi személy tud csak kifizetni azért mondtam azt, hogy a pénzügyi analfabétizmusod mulattató, mert te mészáros lőrinc veszetéses cégéből való osztalékfizetéséből akartál levonni következtetéseket arra volnatkozóan, hogy azok a cégek amikben tiborcz istván tulajdonos hogyan működnek
azt is elmagyarázhatnád mit jelent a "pénzügyi analfabétizmus", amikor csak valós adatok, megjegyzés nélkül, másoltam ide. Nem lehet hogy téged a cáfolhatatlan tények zavarnak?
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.