Hát ha szerinted egy erőműből felszabaduló mérges gázok nem veszélyhelyzet, akkor nincs miről tovább beszélgetni. "
.
?????????????
mint írtam.... a hír igaz, de......
.
az erőműhöz tartózó víztározó mellett lévő szivattyúházban!
ahol mindig is jelen volt.
.
csak most a jelentésben megemlítik, hogy akik ott végeznek munkát fokozottabban figyeljenek oda az egyéni ELŐÍRT védőfelszerelés használatára!
.
tehát már a tározó szélétől 30 m-re sem lehet semmilyen gázt kimutatni!
.,
Akkor kit és mit veszélyeztetnek a mérges gázok?
.
és erre hoztam a példát, hogy naponta több ezer "kutyacsomag" kerül Budapesten a közterületre.... ami tényleg veszélyeztetheti azt a gyereket aki hozzányúl és azt aki belelép és így beviszi a lakásába.....
.
a gáz senkit sem veszélyeztet!
te az tagadhatatlan tény, hogy LÉTEZIK és ott azon a pár nm-en kimutatható.
.
erre a belső adatra "repült" rá a haladó média.....
.
többször el lett itt magyarázva, de ennek ellenére még mindig van aki ezt nem érti meg!
.
?????????????
mint írtam.... a hír igaz, de......
.
az erőműhöz tartózó víztározó mellett lévő szivattyúházban!
ahol mindig is jelen volt.
.
csak most a jelentésben megemlítik, hogy akik ott végeznek munkát fokozottabban figyeljenek oda az egyéni ELŐÍRT védőfelszerelés használatára!
.
tehát már a tározó szélétől 30 m-re sem lehet semmilyen gázt kimutatni!
.,
Akkor kit és mit veszélyeztetnek a mérges gázok?
.
és erre hoztam a példát, hogy naponta több ezer "kutyacsomag" kerül Budapesten a közterületre.... ami tényleg veszélyeztetheti azt a gyereket aki hozzányúl és azt aki belelép és így beviszi a lakásába.....
.
a gáz senkit sem veszélyeztet!
te az tagadhatatlan tény, hogy LÉTEZIK és ott azon a pár nm-en kimutatható.
.
erre a belső adatra "repült" rá a haladó média.....
.
többször el lett itt magyarázva, de ennek ellenére még mindig van aki ezt nem érti meg!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.