MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
" a jelöltek a pártok listavezetői. Így tudja előre a választó, hogy ki lesz ha ő arra a pártra szavaz." . Az, hogy eddig ez volt a szokás, az nem azt jelenti, hogy ez jogi kötelem. Attól, hogy egy párt megnyeri a választást, nem kell a listavezetőnek miniszterelnöknek lennie. Ez csak szokás, amin lehet változtatni.
Tehát a szlovének Horvátországba, a horvátok Szerbiába, a szerbek Macedóniába, a macedónok Görögországba, a görögök Törökországba, a törökök pedig áttolják a 81 országból érkezett szíreket Szíriába? Vagy hogy értik ezt? :)
Jó,hát itt a fogalmak összemosódnak Támogató,Rendelkezésre állás,Garantált támogatás! Aztán a végén saját bőrömre megy a "játék"!! hi a csudába mibe kerültem én,mondhatom mire vettek rá! Szokták volt mondani végén csattan az ostor!!
nincs rá reális okod. de ha van ilyen vágyad, akkor kapcsold ki a fogyatékos skint, tudjuk hogy meg tudod tenni, már többször volt rendszerhiba és szóltál érthetően
Azt se értem minek a Támogatás(megannyi párt egy képviselő alatt!!) mikor KÉPVISELŐ HELYMEGTARTÁSA A CÉL! Ha én szavazok,felém szimpatikusnak akarom megtartani a helyét!! -Ha más párt szimpíből hozzám szavaznak AKKOR MEG AZ SZENVED HIÁNYT.. Hogy szavazzak én DK-ás egy Momentumosra mikor ugrik a képviselő hely,ha nem leszek HŰ SZAVAZÓ!! Másik én tőlem meg nem is kérték másra, nem az általam képviselt pártra szavazzak!! ** Támogatás én "mindenkit támogatok" -Szavazatszerzés egész másról szól!! Olyan egydül maradnak a jelöltek,mint az ujjam!! :::)))) remélem értitek..
Tegnapi migráns CSALI(Tárgyalás), ÉN EGY UTÓSÓ PRÓBÁLKOZÁSNAK VESZEM!! Tesztelés volt!! Szerették volna átbillenteni a mérleg(nyelvét) többen(országok) melléjük ÁLLNÁNAK!!Tessék prezentáljuk Ursula von der Leyennek!! Láthatóan sokan/TÖBBEN támogatják,NE LEGYEN MIGRÁCIÓ!! -már ez is haladás(CSAK) 3 ország csatlakozott ehhez az AKCIÓHOZ!!! -Hiába próbáltak több országot KÖTELEZŐ KVÓTÁVAL,KVÓTA BEVEZETÉSEL meggyőzni!!
Mint ahogy azzal Te is tisztában vagy, a miniszterelnököt nem a választók választják meg. Az Országgyűlés szavaz a személyéről a Köztársasági Elnök javaslata alapján.
Ahogy olvasom a hozzászólásokat a haladók annyira Orbánt akarnak buktatni, hogy közben nem figyelnek arra, hogy legyen egy VÁLLALHATÓ jelölt helyette. . Nem csak ROMBOLNI kellene nekik hanem ÉPÍTENI is!. . Nincsen egy olyan Miniszterelnök jelölt akire a választók lecserélnék Orbánt. Így a rombolásuknak nem nagy értelmét látom.
„Valójában Borkai nem a családjára és nem a városára büszke, hanem arra, hogyan hálózták be páran egész Győrt, hogy aztán szétlophassák. Borkai egy évben nagyjából 1 milliárd forintot lop ki a városból, és visz ki külföldre. Bő 10 éve vidáman működtetik a pénzszivattyút, csak mert senki nem gátolja meg őket ebben.” – írja legújabb, szerda reggeli bejegyzésében az a magát ügyvédnek nevező blogger, aki egy hete szivárogtat információkat Borkai Zsolt győri fideszes polgármester és köreinek üzelmeiről, illetve tavalyi közös nyaralásáról, ahol a polgármesterrel egy orgiát tartott a kereszténydemokrácia győri elitje. A blogger semmilyen bizonyítékokkal nem támasztja alá bejegyzését. Ugyanakkor kitér arra, hogy a városban csak az a vendéglátó vállalkozás tud gondok nélkül működni, amelyik megfelelő kapcsolatban áll a polgármester köreivel. Korábban arról már szó volt, hogy a város főterén csak egyetlen étterem kapott terasznyitási lehetőséget az utcán. Az is kiderült, hogy a közös nyaralásra utazó Rákosfalvy Zoltán vállalkozó nagyon jó üzleteket köt a városban Borkaiék regnálása óta, valamint a legutóbbi nyaralás előtt 250 millió forintot vettek ki a helyi földügyletekből nagyot szakító cégből. Borkai Zsolt a botrány kirobbanása után napokkal ismerte el, hogy a kiszivárgott felvételeken ő szerepel, azonban jelezte, jogi lépéseket tesz. A polgármester, noha a választási kampány hajrája van, szabadságra ment, nyilvános megjelenéseit lemondta, helyette más fideszes politikusok jelennek meg a választásokra időzített fejlesztések átadásain is." . . . Hogyan hívják azt az ügyvédet aki valami diákmunka vagy hasonló miatt került talán előzetesbe is?
badsector1 ma, 08:54 Előzmény: #37220 novotrade#37222 Ne sértődj meg. Hányan akarnak indulni Mohácson?" . Kettő jelölt jelezte az indulási szándékát. Az egyik pedig a választás azon szakaszában amikor már lezárult a jelölt állítási lehetőség elhunyt. Így egy idáig jogilag még nem szabályozott helyzet állt elő. . Ezért reagáltak úgy az ellenzéki összefogás jelöltjei, (DK-JOBBIK-MOMENTUM) , hogy vissza kellene lépnie az MSZP jelöltnek és egy időközin eldönteni a poszt sorsát. -
pl. tudod, hogy ki döntött? . ő vagy a párja? . lehet, hogy ő államiba akarta íratni, de a családi béke miatt beleegyezett. . tudsz bármit is? . csak feltételezel....
Mi van? . ?????????????? . Egy tüdőgyógyász nem dohányozhat????? . Egy belgyógyász nem ihat? . Egy traumatológus nem lehet extrém sportoló? . stb.... . Hagyjuk már békén a politikusok és más emberek magánéletét! .
Történt valami és te így minősíted! . kb. ez jellemzi a haladók tevékenységét. Egyik média feltételez... a másik pedig már mint TÉNYT kezeli és viszi tovább.... . Tudod miért oda íratta be? Na, látod.....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.