Nem vallom én senki elveit, főleg nem egy átvedlett MSZMP-sét. Egyszerű reálpolitikáról van szó, ha pechünk lesz, akkor egyszer majd el kell dönteni, hogy mit akarunk, átveszünk-e embereket vagy kevesebb lóvét kapunk. Nemcsak az illegális migrációt nem támogatom, de a legálisért sem vagyok túlságosan oda, pl. különösen nem tetszik, hogy ukránokat hoz be ez az idióta, idejönnek pár százezren, áthozzák a családot is, aztán majd nemcsak Kárpátalja kell nekik, hanem esetleg Szabolcs megye is. Niedermüller helyében én nem szavaztam volna meg semmit (már ha igaz, amit írsz, hogy ő minden kvóta és pénzbüntetési javaslatot megszavazott). Egyébként meg ha egyetértenék ez ügyben vele, az miért jelentené, hogy DK-s vagyok? Pl. egyetértek Viktorral abban, hogy a demográfia a legnagyobb problémánk, mégse vagyok fideszes. Jó lenne, ha levennétek már végre ezt az "aki nincs velünk, az ellenünk van" szemüveget amit Viktor rátok erőltetett, ennél még Kádárnak is sokkal több esze volt.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.