MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Ne csúsztass, a kerítésvitánál itt arról volt szó, hogy addig nem kell kerítés, amíg Ausztria beengedi őket, és ahogy az osztrákok zárnak, akkor rögtön kell nekünk is.
1966-ban jelent meg magyarul Fritz Baade: Versenyfutás a 2000. évig c. könyve, melyben modelezi az akkor már valószínûsíthetô népesség-robbanás hatásait: "Kína vezető gazdasági hatalom lesz 2020 -ra"...."a sivatagi területek északra tolódása, és az északi-félteke gazdagsága népvándorlást generál"....Természetesen fogalma sem lehetett, az eseményeket felgyorsító konfliktusokról......csak annyit jegyzett meg, hogy a gazdagabb államoknak érdemes lenne emelni a fejlődők színvonalát......felemásra sikeredett.....
....alakul ez... A szabadságra természetes igény van.....Irán (Perzsia) mindig is öntudatos, inteligens nép lakóhelye volt, csak hasonlóan a Kárpát-medencéhez: nagyhatalmi célok kereszttüzében fekszik.....1979 óta vallási ôrület uralja....Sok év küzdelem után---- reményeim szerint--- helyükre kerülnek a dolgok....majd .....
Azért meglepő hogy a kormány a veszélyes nyugatról mesél de azért kirándulni Bécsbe megy meg Franciaországgba meg Vadászni a Svédekhez. Nem Lengyelekhez vagy marad itt a biztonságos magyar honban.
Arra célzol hogy a még nálunk is alacsonyabb munkanélküliséggel rendelkező Németországban nem dolgoznak az amúgy szerinted milliós bevándorlók? Csak érdekelne mert 1 részről azt állítod hogy nem dolgoznak de kurva sokan vannak és gyorsan szaporodnak és mellé erőszakosak. Ennek ellenére a német munkanélküliség csak csökken és a bűnözés is összeségében. Elhiszem neked hogy eltitkolják kik követik ela gyilkosságokat. Signál maga kreálta a német cikket szabadidejében. De azt ne mond már nekem hogy magát a gyilkosságokat is eltitkolják? Vagy akkor hogy lehet kevesebb gyilkosság ha egyre többen vannak ezek a gyilkológépek? Akik persze nem dolgoznak ezért csökken a munkanélküliség Németországban immár 3% alá.
Ja tavaly is pont ezt halottam. De talán már tavaly elött is. Hát várom hogy jöjjenek. Egyenlőre nem látom a nagy tolongást. Közbe érdekelne szerinted ukránok jönnek tömegesen? illetve Szrbek és kínaiak? . Csak hogy tudjam mekkora mennyiség az ami szerint szerinted már jönnek ide tömegesen népek.
Te láttál valaha kínait dolgozni? Ami a szaporodást illeti, te tudod hogy melyik a legnépesebb ország a földön? Te úgy gondolod hogy egy kínai negyedben te magyarként sokra vinnéd?
Nos ők egyrészt dolgoznak (bennük van a munkabérből élek szemlélet), másrészt nem fognak leszaporodni bennünket. Az ateizmussal vagy buddhizmussal sem fogják megváltoztatni a törvényeinket. :)
En nem mondtam hogy barmelyik ne dolgozna vagy rossz lenne jogy itt van. En azt cafoltam hogy ide menekulnek nyugatrol. Ha valanelyik orszagbol novekszik a bevandorlok szama egybol latszik. Lasd pl szerbek pedog nem gondoltam volna hogy olyan sok szerb jott. . De ertem en hogy mast kell moge latni hogy bele lehessen kotni valamibe.
"Mindenesetre hazánk népessége sok betelepülővel számolhat a jövőben a fejlett államokból. Meglesz az a 10 milla ismét. :)" Tehát mégis bevándorlással fogjuk megoldani a demográfiai problémánkat?
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.