MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Fákat döntött ki, vezetékeket rongált meg és pincéket öntött el a vasárnap délután érkezett vihar Budapest több pontján, írja a Katasztrófavédelem.
A főváros hivatásos tűzoltóit rövid időn
belül a VIII., a IX., a XIV., a XVII., a XVIII., a XIX. és a XX.
kerületbe riasztották műszaki mentéshez. Az egységek tizenegy helyszínen
dolgoznak, írták vasárnap délután.
Szombaton is vihar vonult át az országon, arról itt olvashatnak összefoglalót.
TGM a Kádár és az Orbán rendszerről: „Az a
rendszer autoritárius volt, de nem volt népellenes. Államkapitalizmus
volt burzsoázia nélkül. (…) Bár nem szocializmus volt, hanem egy haladó
polgári köztársaság – többpártrendszer meg sajtószabadság nélkül. De ez
az utóbbi két jellegzetesség ma sem túl erőteljes vonása a magyar
államrendszernek, ha jól látom”.
Szegény, még mindig nem tanult meg magyarul, pedig amennyi ideje itt Fidesz propagandát folytat, még egy migráns is jobban megtanulja a nyelvet. . Na de kell az erősítés, hiszen a topicgazda épp kaptárban van.
Elegánsabb zsebkendő kellett volna,na de ki se hajtotta rendesen.. Segítettek már,hogy történt a dolog CSODA MÉG,hogy a ZSEBKENDŐT KETTÉ HAJTOTTA.. Tudod,hogy hány felé jár az agya, mi mindent társított hozzá, irodalmárokat,filozófikusokat idézett...
:::)))) jaj ebből kimaradtam, nem láttam..:::)) amúgy persze ki leshették, nesztek erre tapsoltok:::)) (lesi púskások)>>>>>>>>ÉN VIGYÁZZAK MINDÉG Én itthon vagyok..::))) Azé tudok én a más fejével is gon.
Az orrat piszkalja egy vezeto a tv elott ? Vegig piszkalta. Milyen igenytelen ez a nep. Es gusztustalan. Nem beszelve a libsi es nem libsi nep felosztasrol. A rendes emberek mar senkinek nem kellenek.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.