MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Az ukránok, szerbek, kínaiak dolgoznak. A németek franciák, hollandok a nyugdíjukból, megtakarításaikból boldogulnak. A németeknél azért bejátszik,hogy "sokan" dolgoznak is az autósoknál. És lehet, hogy költöznek is. Az egy másik statisztika lesz.
Az egyeduli nepesebb nyugateuropai nep a nemet. Ok 10.000 en vannak de kb ennyien voltak 10 evvel ezelott is. 2015 ota hallom hogy ide menekulnek a kulfoldiek de azota se latok 1000 fot se sehol. . Tudom hamisitott statisztika. A valosagban sokkal tobben vannak itt. Csak a magyar kormany igyekszik letagadni.
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_wnvn001b.html . Itt megnezheted. Segitek kicsit UKRANOK nottek 5000 rol 15.000 re. . Azsiaiak nottek 23800rol 26500 ra. . Szerbek 2600 rol 4000re. . Senki mas csoport nem not. Nemetek osztrakok szama kicsit esett is. Francia es egyeb nyugateuropaibol orszagonkent nincs 750 mert akkor kiszoritanak a lengyeleket.
"Térjünk vissza az állításomhoz: a fejlett EU-s országokból sokan jönnek és még többen fognak jönni itt élni." . Ez kifejtened honnan es hanyan. Egy eve azthiszem salve is jott egy ilyen francia cikkel. Csak elfelejtette megnezni hogy az eredeti cikk is egy tucat franciarol irt. . Vannak statisztikak a magyarorszagon tartosan 6 honapon tul tartozkodo kulfoldiekrol. Azok szamanak valtozasat megnezheted es kerlek ird meg mely nemzetsegek nottek es mennyivel. Kivancsi vagyok 1 ev alatt mennyit valtozott mikor utoljara neztem.
Kiknek az ingatlanjait veszik a kínaiak? - Itt nálunk, például nem látni kínai építkezést. A Pasa Parkban (Lakóparkokban)viszont sokan építkeztek. Nem kell őket ellátni a tranzitzónában, nem éheznek, nincs szükségük a Helsinki Bizottságra, a Transparency Internacionalra. Nem is segítik őket a fent nevezett jogvédők!!? Milyen betelepülőkre hivatkozol, amikor a kormányt szidalmazod? Tudod a logikai kérdések, amikre nem jönnek a válaszok, csak a propagandátok!
-úgy úgy valahogy halványan kimondják jó,jó már régen itt állomásoznának.. -Ez még kevés ellenzék ismei el!! Jó,hát,ha Fent(Euba) akkor/mikor fordulnak Ők(Jaj akkor leborúlnak O.V. ELŐTT, na értem már!! ::)))
Már tele lennénk velük. Nem engedik be az osztrákok. Merkel 2015-ben megnyitotta ismét a saját határát egy pár napos intermezzo után, később közölte, hogy "Azt a tájékoztatást kaptam, hogy többen vannak."
De van ám más irány is: "Orbán 500K-t engedett át rajtunk!"
ja végen az lesz O.V. nem védett meg semmitől hagyjad.. Imerjük Őket.. ezeket a részletekbemenő vítákat..Vannak olyan Eus országok odamannek migránsországba külképviseletet magunknak(ez add/kap pontos információt) állítanak fel VIGYÉK HAZA ŐKET MAGUKAL! Bevonták a válogatás műfaját is!! Ezen a Píacon rajta vannak.. Eismerésem :::))
Vettél már ingatlant valahol? Oda is költöztél rögtön? Több országban esetleg? Ha 10-ben, akkor te most 10 országban élsz? :)Térjünk vissza az állításomhoz: a fejlett EU-s országokból sokan jönnek és még többen fognak jönni itt élni.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.