MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Most éppen hány csempészhajó is vesztegel? Miért nem viszi őket Líbiába vagy Tunéziába, Algériába? De vihetné őket Franciaországba, a Benelux államokba, Németországba is. Miért nem teszi? :)
Sea Watch ügy: "Giuseppe Conte olasz miniszterelnök szerint a menekülteket Olaszországon kívül Németország, Franciaország, Portugália, Románia, Málta és Luxemburg fogja befogadni."
Mert nem egy ország állampolgárainak tudatos betelepítése zajlik, hanem ismeretlen iszlám tömegek özönlik el az országot. Ezeknek a tömegeknek ráadásul egymással is problémájuk van, nemcsak másokkal.
Erre nincs válasz. Valakivel pont erről vitatkoztam, hogy Svédországban 1990 előtt és után főleg ahogy haladunk előre teljesen mások a hírek. "Malmöben ezen a héten nem volt lövöldözés" mondták be a svéd híradóban 2017-ben. 1990 előtt pedig egyáltalán nem volt. Megbolondultak a svédek? Nem. A svédek ugyanolyanok mint voltak.De nézhetjük úgy is, hogy mennyi területről költöztek ki. Vajon miért?
Nem értem a "célt" ami a tevékenység mögött van. . Hiszen simán vihetné haza is bármelyik ország akinek hajója "mentést" végez! Senki sem tiltakozna ellene és minden rendben lenne. . Miért oda akarják vinni ahol nem kérnek belőle?
Az Alan Kurdi és az összes többi közönséges csempészhajó. Vigye haza a kormánya megbízásából vagy olyan országokba, ahol várják őket és felelősséget vállalnak értük. Amíg nem ezt teszik, addig embereket csempésznek. Finanszírozzák őket magáért a tevékenységért és oda akarják bevinni, ahol törvény tiltja. Szerintem előbb utóbb újabb törvényeket fognak hozni az olaszok.
Mert valójában nem kér belőlük senki. Ezek a szerencsétlen embercsempészek, az összes hajó belatartozik, mely nem magához viszi őket, pedig kitalálta, hogy tönkreteszi az olaszokat. Nevetséges az egész.
Akkor még egyszer. Nincsen ilyen személy a fórumon, én írtam valakinek egy hozzászólást és abban szerepelt ez a név és egy vélemény. . Szerinted ezért tiltottak le a fórumról. Ez volt személyeskedés. . rendben, megértettem.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.